Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Министър Кралев изгледа на живо първия мач от футболното първенство

Спорт

Министър Кралев изгледа на живо първия мач от футболното първенство

Министър Кралев изгледа на живо първия мач от футболното първенство - Tribune.bg
Снимка:

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев изгледа на живо футболния двубой между отборите на “Локомотив” Пловдив и “Етър”. С тази среща беше подновено първенството на Първа лига след близо тримесечна пауза, наложена заради епидемията от коронавирус COVID-19. Мачът бележи и цялостния рестарт на спорта със състезателен характер в България.

ММСММС

Срещата в Пловдив се игра пред публика, след като дни преди подновяването на шампионата беше позволено максималният брой на зрителите да бъде 30% от капацитета на стадионите. За спазването на противоепидемичните мерки следеше назначеният от домакините офицер по сигурността. На входа на официалната ложа министър Кралев и всички посетители бяха подложени на проверка на телесната температура, беше осигурен и дезинфектант за ръце. Настаняването се извършваше през две седалки, а дикторът неколкократно призова всички зрители да спазват дистанция.

ММСММС

На стадион “Локомотив” Красен Кралев беше посрещнат от заместник-кмета на Пловдив Георги Титюков, собственика на “черно-белите” Христо Крушарски, спортния директор Георги Иванов и клубната легенда Христо Бонев. Те обсъдиха подновяването на първенството и предприетите мерки на всички стадиони в България, както и бъдещите планове за модернизация на спортната база. Кралев поздрави домакините за отличната организация и спазването на предписанията с цел да се избегне разпространението на коронавирус COVID-19. Спортният министър получи от своите домакини фланелка на “Локомотив” Пловдив.

В първата среща след рестарта на първенството “Локомотив” победи “Етър” с 2:0.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати