Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Найденов: Всичко е супер, шесто място в света не е малко

Спорт

Найденов: Всичко е супер, шесто място в света не е малко

Найденов: Всичко е супер, шесто място в света не е малко - Tribune.bg
Снимка:

Националният отбор на България за мъже под 21 години завърши на шестата позиция на световното първенство за тази възраст, което се проведе в България и Италия.

"Лъвчетата" отстъпиха с 1:3 гейма на Белгия в двубоя за петото място в надпревварата в Карбония (Италия).

"Не започнем ли да си организираме контраатаката, няма как да стане. Толкова грешки, толкова извадени топки, толкова грешки в контратака няма друг отбор. С всичко друго се справихме, но не можем да пропускаме толкова възможности. Казах и на момчетата - всичко е супер, шестото място в света не е малко. Важното е, че се видя къде трябва да работят оттук нататък в клубовете, да доизграждат. Това е най-важното на световното първенство."

"Доколко са готови за мъжкия волейбол, предстои да разберем тази година. За много от тях всяка година е много важна, важно е как ще се развият двама-трима от тях. Всичко зависи от самите тях", добави Найденов.

"Всеки помогна с каквото можеше, всички си свършиха работата. След като съм решил, че някой трябва да е в състава, значи имам нужда от тези момчета.", каза още специалистът.

"Радвам се, че се борихме, стигнахме до тук. Пожелавам им да си направят изводи от цялото това световно първенство, за да могат да израстват по-нататък. Те знаят много добре, къде, какво, вече са го разбрали от хилядите ми повтаряния. Това може само да им донесе едно допълнително развитие в кариерата", завърши селекционерът на "лъвчетата".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати