Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Обявиха стартовата програма на US Open, Гришо започва във втория ден

Спорт

Обявиха стартовата програма на US Open, Гришо започва във втория ден

Обявиха стартовата програма на US Open, Гришо започва във втория ден - Tribune.bg
Снимка:

Най-добрият ни тенисист ще играе в неудобен за гледане от България час.

Вече е ясно кога ще започне участието си на тазгодишното Открито първенство на САЩ първата ни ракета Григор Димитров. Поставеният под №14 в схемата хасковлия ще играе с американеца Томи Пол във втория ден на турнира от “Големия шлем” в Ню Йорк.

Двубоят е в нощта на вторник срещу сряда. По програма мачът е последен на втория по големина корт в комплекса - “Луис Армстронг Стейдиъм”. Срещата е втора от вечерната сесия и ще започне след края на мача между американката Медисън Кийс (№7) и унгарката Тимеа Бабош. Двете ще премерят силите си най-рано в 00:00 часа българско време.

Във вторник на кортовете в Голямата ябълка ще видим и две българки - правещата своето завръщане след тригодишно отсъствие в професионалния тенис Цветана Пиронкова и действащата първа ракета на България при дамите Виктория Томова.

Пиронкова ще има за съперничка рускинята Людмила Самсонова, а задачата пред Томова е доста по-сложна - поставената под №22 в схемата американка Аманда Анисимова. Организаторите все още не са обявили пълната програма за вторник и не са ясни часовете, в които ще играят двете българки.

В първия ден на турнира участието си започва главният фаворит за титлата при мъжете - световният №1 Новак Джокович.

При дамите пък на корта в понеделник ще видим водачката в схемата при жените Каролина Плишкова, Анжелик Кербер и Наоми Осака.

Във втория ден на турнира участието си започват Анди Мъри и миналогодишният финалист Даниил Медведев, както и сестрите Винъс и Серина Уилямс.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети