Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ОФИЦИАЛНО: Босът на Ботев подкрепи Здравко Димитров за кмет на Пловдив

Спорт

ОФИЦИАЛНО: Босът на Ботев подкрепи Здравко Димитров за кмет на Пловдив

ОФИЦИАЛНО: Босът на Ботев подкрепи Здравко Димитров за кмет на Пловдив - Tribune.bg
Снимка:

„В моите очи именно той е подходящият човек, който може да защитава интересите на Пловдив по най-добрия за града начин“, посочи Георги Самуилов

Мажоритарният собственик на ПФК Ботев Георги Самуилов изрази своята подкрепа към кандидата за кмет Здравко Димитров.

Благодетелят на "жълто-черния" клуб използва трибуната на официалния сайт, за да засвидетелства своята вяра в качествата на Здравко Димитров да ръководи Пловдив по пътя на прогреса в следващите 4 години:

"На 3 ноември градът на нашия Ботев е изправен пред важен избор – да избере пътят на развитие, по който ще поеме в следващите 4 години.

Използвам този повод да изразя подкрепата си към кандидатурата на Здравко Димитров за кмет на Пловдив. В моите очи именно той е подходящият човек, който може да защитава интересите на Пловдив по най-добрия за града и неговите граждани начин.

Гласувайки доверие на Здравко Димитров, ние даваме своя вот за честното, достойно и съвестно управление на древния град в модерните времена.

Типичните за спорта силна воля, дисциплина, трудолюбие, преданост, дух на победител и желание за прогрес са черти от характера на г-н Димитров и аз вярвам, че именно те ще гарантират на Пловдив добро бъдеще при неговото управление."


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати