Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ОФИЦИАЛНО: Ферарио Спасов се завърна начело Ботев Пд

Спорт

ОФИЦИАЛНО: Ферарио Спасов се завърна начело Ботев Пд

ОФИЦИАЛНО: Ферарио Спасов се завърна начело Ботев Пд - Tribune.bg
Снимка:

Досега той бе начело на „жълто-черната“ школа

В желанието си да преодолее игровата криза, ръководството на клуба взе решение представителният мъжки отбор на ПФК „Ботев“ да бъде воден от Ферарио Спасов, съобщава официалният клубен сайт на „канарчетата“.

Неговият екип ще бъде съставен от бившите футболисти на „жълто-черните“ Диян Божилов и Лилчо Арсов, както и от досегашния кондиционен треньор Тодор Георгиев.

В трудната ситуация, в която се намира отбора, на новия спортно-технически щаб се възлага като основна задача да подобри неговия игрови облик, както и да предприеме реални и последователни действия за утвърждаване на играчи от клубната школа при мъжете, допълват от клуба.

Феро заменя на поста Желко Петрович, който това лято наследи освободения Николай Киров.

Резултатите обаче са крайно незадоволителни и пловдивчани заемат предпоследната позиция в efbet Лига с едва два успеха от първите 12 кръга.

Спасов има редица клубове в България зад гърба си в треньорската кариера, сред които ЦСКА, Литекс, Дунав, Спартак Плевен, Берое и Монтана, където бе за последно през 2017 година. Това няма да е първият период на 57-годишния специалист начело на „канарчетата“, след като той води Ботев и през 2012-а, а досега бе начело на „жълто-черната“ школа.

Първият му официален двубой ще бъде след паузата за националните отбори – домакинство на шампиона Лудогорец в събота, 19 октомври, от 17:30 часа.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати