Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Официално: Лудогорец има нов треньор

Спорт

Официално: Лудогорец има нов треньор

Официално: Лудогорец има нов треньор - Tribune.bg
Снимка:

Литовецът Валдас Дамбраускас е новият старши–треньор на Лудогорец.

43-годишният специалист, който остави отлични впечатления с работата си в литовското, латвийското и хърватското първенство, беше предпочетен от ръководството на Клуба пред няколко именити български и чуждестранни специалисти, с които бяха водени интензивни разговори в дните около Коледа.

Дамбраускас е в полезрението на Лудогорец от няколко години предвид репутацията му на един от най-прогресиращите млади треньори и по тази причина бе поканен на разговори. Той впечатли собствениците на Клуба Кирил и Георги Домусчиеви с концепцията си за развитието на отбора и вижданията си за игровия облик на Лудогорец, заради което получи доверието да застане начело на деветкратните шампиони.

Дамбраускас пристига в България за началото на подготовката с екипа си, който включва асистент треньор, кондиционен треньор и видео анализатор.

В щаба му остават Станислав Генчев, специалистът „Спортни науки“ Иън Кол, анализаторът Рафаел Ферейра, както и треньорът на вратарите Здравко Здравков. Дамбраускас ще бъде представен пред медиите идната седмица в София.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати