Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Олимпийски шампион поиска оставка на правителството!

Спорт

Олимпийски шампион поиска оставка на правителството!

Олимпийски шампион поиска оставка на правителството! - Tribune.bg

Иван Иванов с остра атака и към спортния министър

Един от най-големите спортисти и треньори на България - Иван Иванов, отговори на атаките от страна на министър Руди. Олимпийският шампион от Барселона 1992, четирикратен световен и петкратен европейски шампион по вдигане на тежести, разкри преди дни за пореден скандал, свързан с родните щанги.

Както вече стана ясно, за първи път в историята България няма да участва на Световното по вдигане на тежести за младежи. Спортният министър Радостин Василев, след среща с един от най-добрите ни състезатели - Карлос Насар, скочи на легендарния Иван Иванов. "След като изслушах Карлос и проверих документите в ММС, мога да определя изказването на Иван Иванов като невярна манипулация", каза по-рано Василев, а БЛИЦ откри Иван Иванов на любимото му място - тренировъчната зала, където подготвя шампионите, и то без да получава заплата от месеци.

"Дали съм разговарял с Радостин Василев ли? Няма какво да говоря с този човек, не знам какво иска от мен. Гледам си работата, тренираме здраво, работим без пари. От началото на годината не сме получавали заплати - нито треньорите, нито състезателите", каза Иван Иванов.

"Някои хора май не знаят, че миналата година спечелихме 40 и няколко медала. На европейското първенство в Москва станахме първи, аплодираха ни на площада в руската столица. Какво да обяснявам, няма смисъл. Цялото правителство да се маха! Смешни са действията им. И това го казвам като човек, който е далеч от политиката. Категоричен съм, че политиката не трябва да се намесва в спорта", продължи легендата.

"Недоумявам как изобщо може някой да се меси във федерацията. Някой състезател му бил казал нещо. Това е несериозно", подчерта Иван Иванов.

"Аз съм треньор, каквото трябва - съм го свършил, но той (б.р. - Радостин Василев) може би не е запознат", каза олимпийският шампион от Барселона ‘92. Попитан колко още би продължавал да работи без заплата, Иван Иванов отсече: "Няма проблеми, ние сме железни мъже!".  


Коментари (9)

Габи При един отговорен и свестен премиер до сега щяха да бъдат освободени министрите на културата, на спорта, на транспорта и на промишлеността. Но просто Киро няма достойнството на Борисов.
05.05.2022 09:06 / Отговор
До къде те врътнаха Борисов и достойнство :-) не си си и пила дозата бял мат'рял от кавал с препуциум :-)
06.05.2022 06:39
Габи При един отговорен и свестен премиер до сега щяха да бъдат освободени министрите на културата, на спорта, на транспорта и на промишлеността. Но просто Киро няма достойнството на Борисов.
05.05.2022 09:06 / Отговор
Тодор Господин министър, най-добре послушайте един от най-успешните ни спортисти и си подайте оставката.
Целият ръководен екип на министерството начело с Вас е некомпетентен и неспособен да реши проблемите на спорта - нулева опитност в администрацията и познания в сферата на спорта. Адвокат със съмнителна репутация и професионализъм, застраховател, някакъв си уж инженер и журналист от БСТВ са начело на министерството.
Докарахте спорта до състояние на будна кома!
Федерации, клубове и спортисти бяха без заплати четири месеца и това се случва за първи път в историята на българския спорт.
Имайте малко достойнство - подайте си оставката, за да спасите цялата спортна общественост.
05.05.2022 10:05 / Отговор
До къде те врътнаха ПутКиро Гъзонавиро е канадски пърдисерател от жалкият Харвард "гриндър анал клуб педал" с неговите глисторъсти министри. Лечението от тях е заливане то им с повечко хлорна вар.
06.05.2022 06:43
attropo Смях в залата - *гела* и достойнство?!?К,во е т,ва?!?
05.05.2022 11:34 / Отговор
До къде те врътнаха ПедеРадостин е анален гей, а жена му - силиконова свирачка на кавал с препуциум. Какво очаквате от семейство курви... Една мъжка без "дръжка" и една женска искаща 24/7 "дръжка". Проституцията е по наследство от родителите...
06.05.2022 06:47
Петър Петров Некомпетентен за спорта , но и като юрист неспазвайки реда и наредбите уволни пенсионерите /доказани специалисти/ по най обиден начин.Гробокопач на спорта.
.
05.05.2022 12:25 / Отговор
До къде те врътнаха ПедеРадостин е некомпетентен за всичко, освен за аналните врътки, които му прави неговият мъж. Тогава и само тогава, в него заиграва желанието и страстта, сфкнкера си лакомо да подава...
06.05.2022 06:49

Добави коментар
Топ новини

виж още