Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Олимпийски шампион поиска оставка на правителството!

Спорт

Олимпийски шампион поиска оставка на правителството!

Олимпийски шампион поиска оставка на правителството! - Tribune.bg

Иван Иванов с остра атака и към спортния министър

Един от най-големите спортисти и треньори на България - Иван Иванов, отговори на атаките от страна на министър Руди. Олимпийският шампион от Барселона 1992, четирикратен световен и петкратен европейски шампион по вдигане на тежести, разкри преди дни за пореден скандал, свързан с родните щанги.

Както вече стана ясно, за първи път в историята България няма да участва на Световното по вдигане на тежести за младежи. Спортният министър Радостин Василев, след среща с един от най-добрите ни състезатели - Карлос Насар, скочи на легендарния Иван Иванов. "След като изслушах Карлос и проверих документите в ММС, мога да определя изказването на Иван Иванов като невярна манипулация", каза по-рано Василев, а БЛИЦ откри Иван Иванов на любимото му място - тренировъчната зала, където подготвя шампионите, и то без да получава заплата от месеци.

"Дали съм разговарял с Радостин Василев ли? Няма какво да говоря с този човек, не знам какво иска от мен. Гледам си работата, тренираме здраво, работим без пари. От началото на годината не сме получавали заплати - нито треньорите, нито състезателите", каза Иван Иванов.

"Някои хора май не знаят, че миналата година спечелихме 40 и няколко медала. На европейското първенство в Москва станахме първи, аплодираха ни на площада в руската столица. Какво да обяснявам, няма смисъл. Цялото правителство да се маха! Смешни са действията им. И това го казвам като човек, който е далеч от политиката. Категоричен съм, че политиката не трябва да се намесва в спорта", продължи легендата.

"Недоумявам как изобщо може някой да се меси във федерацията. Някой състезател му бил казал нещо. Това е несериозно", подчерта Иван Иванов.

"Аз съм треньор, каквото трябва - съм го свършил, но той (б.р. - Радостин Василев) може би не е запознат", каза олимпийският шампион от Барселона ‘92. Попитан колко още би продължавал да работи без заплата, Иван Иванов отсече: "Няма проблеми, ние сме железни мъже!".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Габи При един отговорен и свестен премиер до сега щяха да бъдат освободени министрите на културата, на спорта, на транспорта и на промишлеността. Но просто Киро няма достойнството на Борисов.
05.05.2022 09:06 / Отговор
До къде те врътнаха Борисов и достойнство :-) не си си и пила дозата бял мат'рял от кавал с препуциум :-)
06.05.2022 06:39
Габи При един отговорен и свестен премиер до сега щяха да бъдат освободени министрите на културата, на спорта, на транспорта и на промишлеността. Но просто Киро няма достойнството на Борисов.
05.05.2022 09:06 / Отговор
Тодор Господин министър, най-добре послушайте един от най-успешните ни спортисти и си подайте оставката.
Целият ръководен екип на министерството начело с Вас е некомпетентен и неспособен да реши проблемите на спорта - нулева опитност в администрацията и познания в сферата на спорта. Адвокат със съмнителна репутация и професионализъм, застраховател, някакъв си уж инженер и журналист от БСТВ са начело на министерството.
Докарахте спорта до състояние на будна кома!
Федерации, клубове и спортисти бяха без заплати четири месеца и това се случва за първи път в историята на българския спорт.
Имайте малко достойнство - подайте си оставката, за да спасите цялата спортна общественост.
05.05.2022 10:05 / Отговор
До къде те врътнаха ПутКиро Гъзонавиро е канадски пърдисерател от жалкият Харвард "гриндър анал клуб педал" с неговите глисторъсти министри. Лечението от тях е заливане то им с повечко хлорна вар.
06.05.2022 06:43
attropo Смях в залата - *гела* и достойнство?!?К,во е т,ва?!?
05.05.2022 11:34 / Отговор
До къде те врътнаха ПедеРадостин е анален гей, а жена му - силиконова свирачка на кавал с препуциум. Какво очаквате от семейство курви... Една мъжка без "дръжка" и една женска искаща 24/7 "дръжка". Проституцията е по наследство от родителите...
06.05.2022 06:47
Петър Петров Некомпетентен за спорта , но и като юрист неспазвайки реда и наредбите уволни пенсионерите /доказани специалисти/ по най обиден начин.Гробокопач на спорта.
.
05.05.2022 12:25 / Отговор
До къде те врътнаха ПедеРадостин е некомпетентен за всичко, освен за аналните врътки, които му прави неговият мъж. Тогава и само тогава, в него заиграва желанието и страстта, сфкнкера си лакомо да подава...
06.05.2022 06:49

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети