Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ОТ МРЕЖАТА: "Пътнико свиден, пътник пиян", феновете очакват отстраняването на Боби Михайлов

Спорт

ОТ МРЕЖАТА: "Пътнико свиден, пътник пиян", феновете очакват отстраняването на Боби Михайлов

ОТ МРЕЖАТА: Пътнико свиден, пътник пиян, феновете очакват отстраняването на Боби Михайлов - Tribune.bg
Снимка:

Във Фейсбук буквално ври и кипи срещу президента на БФС

Все по-нарастващата нетърпимост от страна на обществото към президента на БФС Борислав Михайлов логично намира израз в множество коментари в социалните мрежи.

Феновете са изключително активни и във Фейсбук страницата на NOVSPORT, където коментират вчерашното разкритие за новия провал на Бобката.

Оказва се, че клубовете масово бойкотират смехотворните му и без никаква правна стойност декларации против обжалване решенията на конгреса на 12 октомври.

Все по-открито феновете призовават за отстраняването на Михайлов от поста президент на БФС, който той заема вече 16 години.

Потребителят Petar Iliev го нарича "Бобка, пътнико свиден", след което Raycho Kotev му отговаря: "Но не и млад". За да се стигне до "включването" на Георги Георгиев, който му поставя "убиЙствена" диагноза: "Пътнико свиден, пътник пиян".....


Не по-различно е положението и в официалната страница на Борислав Михайлов във Фейсбук. Там той вчера се опита да се похвали с някаква си идея за стимулиране налагането на родни таланти в нашия футбол. Под статията коментарите са унищожителни за Бобката.....

"Вън,никой не те иска!! Вън,завинаги от футбола!!", пише Антон Въчев. "А е смешник видяхме те как работиш 16 години, скрий се в изтрезвителното и не се показвай повече!!!", допълва го Спас Костадинов. "16 години щял да работи, а само пие. Ако искаше да се произвеждат повече българи щеше да има картотека за макс 3 чужденци. Така че прелива от българи в първенството", смята Денислав Аксиев. А Велимир Иванов право изключително унизително за Бобката и компанията му заключение: "Никак не е лесно да опропастиш любовта и уважението на народа, заради САЩ 94 и от легенди да се превърнете в едни от най-ненавижданите личности".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

valdi добре си Михайлов не обръщай внимание на фейс коментиращите Отрепки
09.12.2021 08:41 / Отговор
Момчил Личи си ,кой е отрепката....И този нещастник-Пияница Михайлов и Вие ,самият..
09.12.2021 22:33 / Отговор
Иван 16 години падение Причина вечно пияния перчем
11.12.2021 05:28

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати