Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ПАДЕНИЕТО ПРОДЪЛЖАВА! Националите с нова загуба - 1:2 от Финландия

Спорт

ПАДЕНИЕТО ПРОДЪЛЖАВА! Националите с нова загуба - 1:2 от Финландия

ПАДЕНИЕТО ПРОДЪЛЖАВА! Националите с нова загуба - 1:2 от Финландия - Tribune.bg
Снимка:

Под ръководството на треньора Георги Дерменджиев продължаваме да копаем дъното

Нищо ново не се случи тази вечер на стадион "Васил Левски"! Националният отбор на България по футбол за пореден път загуби, този път от Финландия с 1:2 в поредния си мач от турнира Лига на нациите. По този начин "трикольорите" са заплашени от изпадане от Дивизия Б и ще се спасят, само ако сторят чудото е победят Ирландия като гост в Дъблин в сряда.

През първото полувреме на днешния мач България изглеждаше безобразно на терена. Теему Пуки в 7-та минута и Робин Лод в 45-та дадоха предимство от 2:0 в полза на скандинавците и предизвикаха ярост и гняв от страна на родните фенове в социалните мрежи.

След почивката нашите футболисти опитаха обрат, но не успяха да стигнат до него, въпреки отсъдените две дузпи. В 60-та минута Галин Иванов изпълни безотговорно от бялата точка и финландският вратар с лекота спаси. В 68-та капитанът на Локо Пд Димитър Илиев успя да вкара втората дузпа и намали - 1:2.

До края на мача България така и не успя да застраши финландската врата и поредната загуба стана факт.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Mihaela Е,какво очаквате от ЛИГЛЬОВЦИ с много пари?
15.11.2020 21:15 / Отговор
Надблюдател Казано честно, мисля че този път нашите се опитаха да играят малко по-добре от предишни мачове! Хайде да не забравяме, че преди седмица, този отбор на Финланландия победи Франция с 2-0 насред Парк де Пренс!
15.11.2020 22:41 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети