Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Португалия осакати Бундестима, Мюлер аут за мача с Унгария

Спорт

Португалия осакати Бундестима, Мюлер аут за мача с Унгария

Португалия осакати Бундестима, Мюлер аут за мача с Унгария - Tribune.bg

Четирима германски национали не тренираха днес, след като са получили контузии по време на мача с Португалия (4:2) през уикенда.

Защитниците Матс Хумелс и Лукас Халстенберг, който влезе като резерва, както и полузащитниците Илкай Гюндоган и Томас Мюлер, не излязоха на терена с основната група на базата в Херцогенаурах, северно от Мюнхен.

В съобщението на пресслужбата не се споменават възможностите им да играят в последния мач от групата срещу Унгария в сряда, която трябва да класира Бундестима в следващата фаза.

Все пак се посочва, че Хумелс и Мюлер имат различни травми в коляното, като последният е получил такава на капачката в дясното коляно. Гюндоган и Халстенберг имат различни мускулни щети и заради това не са тренирали. При полузащитника на Манчестър Сити става дума за разтежение в прасеца. Лукас Клостерман е другият, който не тренира, но не от срещата с Португалия, а от преди това. При него става дума за разтежение на бедрото.

Новата звезда Робин Гозенс няма проблеми от здравословен характер и се връща в групата на Льов.

Йонас Хофман, който претърпя контузия в коляното, също започна занимания, а Тони Кроос въртеше обиколки покрай тъча.

Вестник "Билд" твърди, че Мюлер е категорично аут от сметките за Унгария в Мюнхен, но състоянието на всички останали се следи от лекарите и всеки ден те обновяват треньорите с информация.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети