Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Серия А може да стартира със закъснение?

Спорт

Серия А може да стартира със закъснение?

Серия А може да стартира със закъснение? - Tribune.bg

Съществуват истински опасения, че сезонът в Серия А може да започне по-късно от очакваното, след като много клубове информираха за заразени играчи и хора от персонала с коронавирус.

Новата кампания трябва да стартира на 19 септември, така че предсезонната подготовка вече е стартирала или ще започне в близките дни. Това означава, че всички играчи и хора от персонала на отборите преминават през задължителни тестов за COVID-19.

С постепенното облекчаване на мерките много от футболистите заминаха на заслужени почивки и логично се стига до нови случаи на заразени след завръщането им в Италия.

Размерът на разпространението изненада властите в Италия, след като има регистрирани случаи в Рома, Наполи, Сасуоло, Торино, Беневенто, Каляри, Болония и Фиорентина, както и в изпадналите СПАЛ и Бреша.

На 22 август за първи път от 12 май броят на регистрираните нови случаи на COVID-19 са над 1000.

Положителната новина в Италия е, че вирусът е отслабен и само пет от новите случаи са приети в болница.

Откакто пандемията започна в Италия на 20 февруари, регистрираните смъртни случаи са 35 430 от 258 136 заразени.

Всички положителни тестове в Серия А и Б са били безсиптомни, което означава, че са преносители на вируса, но за момента няма лоши ефекти от това.

Това може да е и причината за бързото разпространение на вируса сега, тъй като много от тях са носители, без да го осъзнават.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети