Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Шампионско посрещане за младия тенисист Адриан Андреев!

Спорт

Шампионско посрещане за младия тенисист Адриан Андреев!

Шампионско посрещане за младия тенисист Адриан Андреев! - Tribune.bg
Снимка:

Талантът се прибра със сребро от Буенос Айрес, мечтае за Топ 100 при мъжете

Посрещане като за истински шампион. Това получи младият тенисист Адриан Андреев, който се прибра след изключителното си представяне на младежката олимпиада в Буенос Айрес. Въпреки травма, бъдещата звезда успя да се окичи със сребърното отличие. Той стана втори на двойки и завърши на четвърто място на сингъл.

„Заради травмата, тактиката бе да хвърля всички усилия на двойки, което се оказа и успешен ход. Партньорът не съм си го избирал аз, жребият го отреди“, заяви Андреев след кацането в си в София.

Младежът беше посрещнат подобаващо на летището, където кацна с полет от Мадрид. Чакаха го близки, журналисти и представители на спортното министерство. На аерогарата беше и зам.-министърът на спорта доц. Стоян Андонов.

„До момента имаме 9 медала в Буенос Айрес, почти колкото спечелихме общо на последните две младежки олимпиади“, обобщи успешното представяне на делегацията ни на игрите зам.-министърът.

Адриан Андреев се изкачи до №4 в световната ранглиста при юношите. Класирането му стана факт именно след силното представяне на Младежките олимпийски игри. Младежът обаче не крие, че голямата му мечта е Топ 100 при мъжете. Иначе е доволен, че сегашната му травма не е тежка.

Пред Адриан предстои участие във финалният „Мастърс“ на най-добрите осем при юношите за 2018 година. Надпреварата ще се проведе в Чънду (Китай) от 22-и до 28-и октомври.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати