Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Скандалът около Роналдо ескалира

Спорт

Скандалът около Роналдо ескалира

Скандалът около Роналдо ескалира - Tribune.bg
Снимка:

Още три жени обвиниха звездата в изнасилване

Още три жени са повдигнали обвинения срещу Кристиано Роналдо за изнасилване, съобщават международните издания. След като американката Катрин Майорга заведе дело за случилото се между нея и футболиста през 2009 година в Лас Вегас, сега други три дами заявяват, че португалецът е бил с тях против волята им.

"Обади ми се жена, която ми каза, че се е случило същото с нея" – обясни адвокатът на Майорга Лесли Стовал – „Ще се занимавам и с нейния случай."

Стовал отказа да обяви името на втората жертва, но призна, че вече е предал показанията ѝ на полицията в Лас Вегас.

Футболистът отрече да е правил секс с жена против волята ѝ, но германският "Шпигел" продължи с разкритията около скандала и в понеделник публикува споразумението, подписано между двете страни след случката, за която разказва Майорга. В него се вижда, че португалецът е положил подписа си, въпреки че отрече всякакви връзки с обвинението.

Роналдо е платил 375 хил. долара, за да е сигурен, че Катрин Майорга няма да разкрива подробности за отношенията им. В текста на самия документ той използва псевдонима "Тофър".

Неволите на звездата на Ювентус не свършват до тук. Депутатката Джес Филипс припомни, че през 2005 година Роналдо и братовчед му Нуно Авейро са били задържани от полицията в Лондон за 24 часа. Тогава две местни момичета се оплакали, че са насилени от двамата в лондонски хотел. Филипс поиска случаят отново да бъде преразгледан.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Иво Митев Малко се е пооддало на живот момчето, сега ще отговаря за действията си
09.10.2018 14:43 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати