Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. След страхотна драма Вавринка победи Григор Димитров

Спорт

След страхотна драма Вавринка победи Григор Димитров

След страхотна драма Вавринка победи Григор Димитров - Tribune.bg
Снимка:

Двубоят беше 11-и между двамата, а швейцарецът вече води със 7:4 успеха

Григор Димитров отпадна на старта на Мастърс 1000 турнира в Синсинати, където е шампион от 2017 г. В среща от първия кръг, най-добрият български тенисист отстъпи с 1:2 сета пред Стан Вавринка, в отделните части 7:5, 4:6, 6:7 (4) след повече от два часа игра и половина игра на централния корт, съобщи Българската федерация по тенис.

Двубоят беше 11-и между двамата, а швейцарецът вече води със 7:4 успеха. Вавринка е в серия от 5 последователни победи над Димитров. Двамата премираха сили и в Монреал миналата седмица, а тогава Stan The Man се наложи в два сета.

След като си размениха по един сет, срещата предложи изключителна финална драма. В третата част Вавринка поведе с 5:1 гейма и на два пъти сервира за крайния успех, но и в двата случая неуспешно. Димитров изравни за 5:5, но в следващия гейм отново загуби подаването си и позволи на Вавринка да сервира за мача за трети път.

И този път обаче швейцарецът не успя и се стигна до тайбрек, в който Вавринка се наложи със 7:4 точки, приключвайки срещата с ас по правата.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати