Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Станислав Генчев: Рекордите не ме вълнуват, готови сме за Еспаньол

Спорт

Станислав Генчев: Рекордите не ме вълнуват, готови сме за Еспаньол

Станислав Генчев: Рекордите не ме вълнуват, готови сме за Еспаньол - Tribune.bg
Снимка:

"Ще играем без напрежение и страх", обеща Моци

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев е оптимист преди утрешния мач с Еспаньол от група Н на Лига Европа.

„Винаги е добре, когато стартираш с две победи. Това дава самочувствие, но е задължаващо. Утре сме домакини, стадионът ще е пълен. Надявам се нашите футболисти да покажат истинските си възможности", заяви Генчев на официалната пресконференция преди двубоя.

"Отговорността е голяма и всички очакват да се класираме напред. Еспаньол е възможно най-неудобният съперник за нас. Те играят и най-добре, в сравнение с ЦСКА Москва и Ференцварош“, допълни Генчев и гарантира, че футболистите осъзнават какъв срещу какъв противник се изправят.

„Отборът е готов. Всички очакваме с нетърпение мачовете в Европа. Очаква ни труден двубой и това, че противникът не се справя добре в Испания, въобще не ни заблуждава. Знаем, че играем срещу сериозен съперник и трябва да сме на максимума на възможностите си, за да победим. Знаете, че те смениха треньора и в последния кръг промениха начина на игра. Само може да гадаем как ще подходят утре. Еспаньол практикува типичен испански футбол – много подавания, контрол върху топката и доминация през целия мач. Ние трябва да се противопоставим по най-добрия начин на това тяхно поведение“, каза още треньорът на шампионите, който бе категоричен, че Лудогорец ще играе само за победа.

„Когато играеш за равен - губиш мача. Ние винаги играем за победа. В групата всяка точка е важна. Не мисля за серията и рекордите. Мисля само за следващ мач. Рекорди не ме интересуват. Знаете, че нашият кондиционен треньор е от Испания. С него коментираме и търсим информация за съперника", каза още Генчев и разкри, че контузии вадят от строя нападателите Клаудиу Кешеру и Яцек Горалски.

В брифинга участие взе и Козмин Моци. Румънският защитник е умерен оптимист преди сблъсъка с каталунците.

"Ще играем без напрежение и страх. Можем да спечелим мача, но трябва да подходим много сериозно. Не си правим сметки. Просто ще дадем най-доброто от себе си", обеща Моци.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати