Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Треньорът на АПОЕЛ посочи предимството на Ботев Пд

Спорт

Треньорът на АПОЕЛ посочи предимството на Ботев Пд

Треньорът на АПОЕЛ посочи предимството на Ботев Пд - Tribune.bg
Снимка:

Старши треньорът на кипърския АПОЕЛ (Никозия) Софронис Августи демонстрира самочувствие преди утрешния мач на неговия отбор срещу Ботев (Пловдив) от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите.

Наставникът е убеден, че единственото предимство на „канарчетата“ е по-добрата им физически подготовка, тъй като срещата ще бъде първи официален двубой за отбора от Никозия през този сезон.

„Това е много важен мач за нас. Изградили сме игрови план и ще го следваме през целия двубой. Разучили сме добре тима на Ботев. Единственото предимство на българския отбор е, че е в по-добра физическа форма, защото вече има два изиграни официални мача. Гледахме ги и знаем силните и слабите им страни. За нас е важно какво ние ще покажем на терена. Направихме добра подготовка, уредихме контроли с качествени противници и привлякохме класни състезатели. Приятелските мачове, които изиграхме срещу Ботев (Враца) и ЦСКА 1948 в България, бяха с цел да видим слабите ни места и да се опитаме да отстраним неточностите в играта ни.“, заяви Софронис Августи.

Наставникът на АПОЕЛ коментира липсата на Тодор Неделев в състава на пловдивчани.

„Ботев ще бъде без най-добрия си състезател, но ние не се фокусираме върху един определен футболист. Анализираме цялостно играта на противника и знаем, че българите имат и други ключови състезатели в състава си. Нашата задача е да неутрализираме силните им качества.“

АПОЕЛ ще бъде без двама контузени футболисти за гостуването на Националния стадион „Васил Левски“. Това са централният защитник Берт Еселинк и халфът Георге Ефрем.

„Ефрем и Еселинк не пътуваха с отбора за София, но ще са готови за реванша в Никозия. Имаме достатъчно дълбочина в състава и вярвам в качествата на моите футболисти, които ще направят всичко възможно да постигнат добър резултат, с който да успеем да продължим напред към следващата фаза. Новите попълнения Маркиньос и Ферари са в добра физическа форма и могат да вземат участие в утрешния мач.“, завърши старши треньорът на АПОЕЛ.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети