Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА и Лудогорец не излъчиха победител в дербито на кръга

Спорт

ЦСКА и Лудогорец не излъчиха победител в дербито на кръга

ЦСКА и Лудогорец не излъчиха победител в дербито на кръга - Tribune.bg
Снимка:

Двата тима направиха 0:0 на "Армията"

ЦСКА и Лудогорец изиграха крайно разочароващо откъм футболна наслада дерби на 18-ия кръг в efbet лига и завършиха безрезултатно 0:0 на стадион "Българска армия".

Очакваният с голям интерес сблъсък не оправда очакванията, като и двата отбора бяха далеч от познатото си ниво, като шампионите дори завършиха мача без точен удар по посока на Бусато.

Срещата на "Българска армия" започна по-активно за ЦСКА, но "червените" така и не стигаха до по-опасно положение.

В 12-та минута стана напечено, но пред Бусато. Тогава Недялков стреля недобре от движение, но топката стигна до Кешеру. Румънецът опита да отправи удар несполучливо и топката срещна ръката на Албентоса. Последваха бурни претенции от гостите за дузпа, а двете действащи лица в ситуацията дори влязоха във физическа разправа. Наказателен удар обаче не беше отсъден.

Малко след половин час игра Форстър събори Али Соу пред наказателното поле и домакините на свой ред претендираха за директен червен картон, но бранителят на разградчани се размина само с жълт.

До края на полувремето интересните събития липсваха, а след почивката в 59-та минута Лудогорец изпусна най-чистото си положение в мача. Албентоса и Бусато не се разбраха за топка в наказателното поле. От това се възползва Чибота, който финтира и прати остър пас на далечната греда, където Коко връхлетя върху нея, но от няколко метра прати кълбото в аут за ужас на всички в зелено.

В 69-та пък ЦСКА стигна до най-опасното положение пред вратата на противника. Тогава Тиаго стреля от около 14 метра от пряк-свободен удар и топката влизаше точно под напречната греда, но Пламен Илиев показа невероятна класа и изби в корнер.

В заключителните минути и двата отбора гледаха по-скоро да запазят вратата си суха вместо да поразят противниковата и напрежението и нервите бяха повече от футболните достойнства на терена. В самия край Форстър на два пъти пробва шута си от дистанция, но той се оказа крайно неточен.

Така Лудогорец остава на първото място вече с 46 точки - на седем пред втория Левски. ЦСКА пък е четвърти с 35 пункта.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети