Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА изцяло в червено срещу Осиек

Спорт

ЦСКА изцяло в червено срещу Осиек

ЦСКА изцяло в червено срещу Осиек - Tribune.bg
Снимка:

Вижте какво бе съобщено на техническата конференция преди мача от втория кръг на Лига Европа

Отборът на ЦСКА ще излезе в изцяло червен екип в реванша срещу Осиек тази вечер. Домакините ще облекат синьо-бели фланелки, сини гащета и бели чорапи за важния двубой. Това беше уточнено на техническата конференция преди мача.

Делегат на срещата ще бъде Еугени Уестеринк (Холандия). Четиримата съдии са от Австрия – Роберт Шьоргенхофер (главен), Маркус Гучи (първи асистент), Анел Беганович (втори асистент), Феликс Оушан (четвърти). За съдийски наблюдател е назначен руснакът Юри Бискаков.

На стадион “Градски врът” ЦСКА ще бъде подкрепян от 700 фенове, колкото билета отпуснаха домакините за гостуващите привърженици. Агитката на армейците ще бъде разположена в сектор “SJEVER/NORTH”, а влизането на стадиона ще става през вход “G4”. След като в София бяха продадени 500 билета за мача, останалите 200 ще бъдат пуснати в продажба на касата на стадиона в 15:00 часа.

На техническата конференция представителите на УЕФА обърнаха специално внимания на сигурността на феновете на ЦСКА преди, по време на и след края на двубоя. Те изрично предупредиха местните полицейски власти да засилят мерките за сигурност и да осигурят ескорти за червените привърженици, за да могат те безпроблемно да стигнат до стадиона и да отпътуват за родината след мача.

Хърватското законодателство и органи на реда са доста стриктни по време на спортни събития, затова се апелира да се спазват утвърдените местни порядки. При проверка да се покажат документа за самоличност, който е вписан в билета. За нарушение се счита притежаването и употребата на алкохолни напитки, наркотици и пиротехнически изделия, оръжия и други средства, подходящи за причиняване на нараняване и насилие, както и създаване на безредици. Забранено е също така внасянето на флагове, знамена и транспаранти с неприемлива тематика и символика.

В Хърватия може да се стигне до недопускане на стадиона и дори задържане на лица, които имат по видимите части на тялото си татуировки със символи, знаци и съдържание, подбуждащи или проповядващи омраза и насилие на расова, национална, етническа или религиозна принадлежност.

ЦСКА призова феновете си да избягват конфронтации с местни запалянковци, да не се поддават на провокации и да преживеят емоционални и запомнящи се мигове по време на пътуването си в подкрепа на любимия отбор. Двубоят на “Градски врът” е от 21:45 часа. /БГНЕС


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети