Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА плати 1,6 милиона лева на бивши играчи

Спорт

ЦСКА плати 1,6 милиона лева на бивши играчи

ЦСКА плати 1,6 милиона лева на бивши играчи - Tribune.bg

Пада забраната за картотекиране на "червените"

ЦСКА плати всички обезщетения в размер на малко над 1,6 млн. лв. към бившите играчи на клуба Нелсон Барош, Диас Рибейро и Тангариня. С тримата се водеха съдебни дела в Спортния арбитражен съд, който отсъди в тяхна полза.

С внасянето на сумата ще се вдигне забраната за картотека на нови футболисти, наложена от ФИФА, като по този начин новите попълнения на ЦСКА ще бъдат на разположение за старта на сезона.


Коментари (2)

ГРИША ГАНЧЕВ-ГНОМА ЧУДЯ СЕ КОЛКО ТРЯБВА ДА СЪМ ХЕПТЕН ТЪПИГЬОС,ДА ЗЕМА ЦЕЦЕКА,ДА ПЛАТЯ ЗА ЕМБЛЕМА И ДЪЛГОВЕ НА КЛАТИКУРОВЦИ ИГРАЛИ ПО 2-3 МИНУТИ ,ВМЕСТО ДА СИ ПОЧНА ОТ ОБЛАСТНАТА СОФИИСКА ГРУПА,ДА СИ ВЪРТЯ СИНДЖИРЧЕТО,А АЗ ДАДОХ СУМА ТИ КИНТИ,НАПРАВИХА НОВ ФОРМАТ НА EFBET ЛИГА ЗАРАДИ МЕНЕ ДА МИ УГОДЯТ,ФЪРЛИХ ЛУДИ ПАРИ ЗА НЕХРАНИМАЙКОВЦИ-ПРАСЮНГЕРИ И ПАК НЕ СТАНАХ ШАМПИОН.ДОМУСА СРЕЩУ МЕНЕ ДА ТИЧА,ВИНАГИ ЩЕ ОСИРАМ ПРОЦЕПА.
01.07.2022 19:49 / Отговор
ЦЕЦЕКА Е ШАМПИОН-ЕЖТЕ ГОВНА ЦЯЛ ВАГОН ГОЛЯМ СРАМ.КОЙТО ДЕТО ФАНЕ ПРАСЮНГЕРИТЕ ОТ СЕЛО МИКРЕ,ЯКО ГИ ЕБЕ ДЕТО СИ ИСКА.ГНОМА СКИМТИ,ИЛИЧ ПЪРДИ И СИ МИСЛИ,ЧЕ Е УЧУКАРИЧКИ.ГНОМА СЕ ГОТВИ ЗА ПРЕВРАТ.ЖИВКО ЩЕ ОСТАНЕ ТРЕНЬОР НА ВТОРИЯ ОТБОР У СЗ В ГРУПА,А СТАМЕН ЩЕ ВОДИ СКОРО ПЪРВИЯ ОТБОР.ГНОМА ГО РЕЧЕ ПРЕДИ ДНИ-ИЗГОНИХ НЕСТОР И СТАМЕН ,А НЕ ТРЯБВАШЕ!ИГРАЧИТЕ МНОГО ЧУПЛИВИ И ВСЕ КОНТУЗЕНИ ПРИ ПОДГОТОВКАТА,ТАКА БЕ ПРИ ТРОЙЧО,ТАКА БЕ ШРИ ЛЮБО-СУПАТА,ТАКА И ИЛИЧ!КАЛПАВА РАБОТА.
01.07.2022 19:55 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати