Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА пусна в продажба новите екипи, помага на фен в битката с коварно заболяване

Спорт

ЦСКА пусна в продажба новите екипи, помага на фен в битката с коварно заболяване

ЦСКА пусна в продажба новите екипи, помага на фен в битката с коварно заболяване - Tribune.bg
Снимка:

Вижте какво съобщиха „червените“

Вицешампионът ЦСКА обяви, че официалната фланелка за новия сезон вече е пусната в продажба в онлайн магазина, както и на място в администрацията на стадион "Българска армия".

Цветовете на фланелките са червен, бял и черен, като на тях е извезана емблемата на ЦСКА, а на левия ръкав е поставен специален бадж, символизиращ рекордните 31 титли на страната, които отборът е спечелил в славната си история.

Цената на новата фланелка е 80 лева. Притежателите на абонаментни карти имат право на 10 % отстъпка, от която могат да се възползват при покупка на място, посочват от клуба и допълват:

Армейци, с огорчение Ви съобщаваме, че големият армейски привърженик и председател на фен клуб "Червени войни" град Сливен - Щерю Костов Атанасов, наскоро бе диагностициран с изключително опасното и коварно заболяване - злокачествен тумор на дясна бедрена става.

В момента той е настанен за лечение в болница "Свети Иван Рилски" в София и започва тежка химиотерапия в борбата за живота си.

Днес той бе посетен в лечебното заведение от представители на ръководството на ЦСКА, които му вдъхнаха кураж, пожелаха му скорошно оздравяване и го подкрепиха в този труден за него момент.

Освен това клубът дарява солидна сума за лечението му и застава неизменно до Щерю, за да му помогне да спечели най-важния мач в живота си!

"Сектор Г" също стиска палци за скорошното оздравяване на нашия приятел и изразява готовност да му окаже допълнителна финансова помощ при необходимост, за да се завърне час по-скоро на Червената трибуна!

КУРАЖ, МОМЧЕ!

ЗАЕДНО ЩЕ СПЕЧЕЛИМ И ТАЗИ БИТКА!


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети