Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Тунчев коментира отбора на Словачко

Спорт

Тунчев коментира отбора на Словачко

Тунчев коментира отбора на Словачко - Tribune.bg
Снимка:

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев оприличи съперника на тима в Лигата на конференциите Словачко на “черно-белите” и най-вече клубната им политика от последните години.

“Усилията ни вече са насочени изцяло към двубоя със Словачко. Проведохме добра подготовка. Имахме проблеми - контузени, по-късно присъединили се играчи, но трябва да сме готови. В защита всичко е ново и ще ни трябва време за обиграване. Но Биков и Крачун са млади момчета и имат бъдеще”, каза наставникът на “смърфовете” пред “Тема Спорт”.

“От това, което разучихме и видяхме - Словачко е здрав отбор. От три години са в почти един и същ състав, с малки изключения - влизат и излизат по един, двама. Както бяхме ние. Две години и половина градиш един отбор. Имат доста опитни футболисти, познават се добре. Корав съперник. Видяхте какво направи Чехия на европейското първенство”, добави младият треньор на “смърфовете”.

“Продължаваме да търсим и да гледаме играчи, които да привлечем”, завърши Тунчев.

Както е известно, Локо може да продаде двамата си нападатели Георги Минчев и Димитър Илиев, към които има интерес от чуждестранни клубове.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети