Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. В Италия: Антов впечатли новия си треньор

Спорт

В Италия: Антов впечатли новия си треньор

Треньорът на Болоня Синиша Михайлович заяви, че е останал с добро първо впечатление от новото попълнение на тима - българинът Валентин Антов.

Михайлович също така призна, че се е допитал до своя сънародник Люпко Петрович, преди да бъде завършено привличането на родния защитник.

“Антов току що дойде, но вече забелязах, че той има чудесен характер. Харесвам го, той е умно и интелигентно момче, което знае как да се адаптира лесно. В България го определят като вундеркинд. И мен така ме наричаха. Ще трябва да работи още, за да се адаптира възможно най-добре, но той е млад човек, който има всички необходими умения, за да го направи. Антов няма да е просто за бройката тук, той е перспективен играч. Преди да приключим сделката, аз се чух с Люпко Петрович, който ми каза добри думи за момчето. Дали след неговия трансфер и този на Адама Сумаоро ще направя Такехиро Томиясу десен бек? Томиясу може да се справи и с четирите позиции в защитата ни. Ще мислим за това мач за мач, в зависимост в каква форма са останалите играчи. Нека анализираме играта на нашите противници и да видим как ще създадем трудности за тях. Сега вече имам голям избор пред себе си”, заяви Михайлович на пресконференцията си преди мача с Парма.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още