Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Вълна от подкрепа за Григор в мрежата

Спорт

Вълна от подкрепа за Григор в мрежата

Вълна от подкрепа за Григор в мрежата - Tribune.bg
Снимка:

Фенове защитават първата ни ракета след грозната атака на Джокович.

Феновете застанаха в защита на Григор Димитров, след като първата ни ракета беше обвинен от бащата на Новак Джокович - Сърджан, че е разнесъл заразата от коронавирус на турнира в Задар от благотворителната верига „Adria Tour“.

В резултат на това редица привърженици на тениса защитиха Гришо и призоваха Джокович да накара баща си да поднесе извинения си или самият Ноле да стори това от името на Сърджан.

„Новак Джокович, аз съм ти фен. Винаги съм те защитавал, но критиките на баща ти към Григор Димитров са прекалени. Ако някой е направил грешки, това си ти. Ти трябва да отговориш. Бъди силен, всичко ще премине“, написа аржентинецът Иван в „Туитър“.

„Да се хвърля вината върху Григор е неприемливо и грешно. Знаеш ли какво се получава, Сърджан: С един пръст сочиш някого, но три пръста от същата ръка сочат към теб (и към сина ти)“, допълва Джим Брън.

„Григор Димитров ли организира „Adria Tour“, който напълно погази всички мерки за сигурност? Вместо да използват тази платформа, за да образоват всички по света за сериозността на COVID-19, родителите на Джокович търсят вината на друго място“, пише спортният журналист Чико Насион.

„Джокович, първо семейството ти съветва Роджър Федерер да кара ски и да не играе тенис. Сега обвинява Григор Димитров за вируса. Димитров ли те посъветва да проведеш тези турнири? Ако не е, тогава баща ти трябва да му се извини за тези нападки“, тиутва потребителят Саянта Мана.

„Григор Димитров, естествено, че сме с теб. Обади се на твоя екип и адвокатите, за да предприемат действия. Трябва да се защитиш от бащата на Новак“, допълва Коралина.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати