Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Венци Стефанов: Обичам и Боби Михайлов, и Бойко Борисов

Спорт

Венци Стефанов: Обичам и Боби Михайлов, и Бойко Борисов

Венци Стефанов: Обичам и Боби Михайлов, и Бойко Борисов - Tribune.bg
Снимка:

Ще се намерят интелигентни и възпитани хора, които да заместят Михайлов, категоричен е президентът на Славия

Президентът на "Славия" и член на Изпълнителния комитет към Българския футболен съюз в оставка - Венцеслав Стефанов, заяви, че не знае дали изказването на министър-председателя Бойко Борисов, че държавата ще прекрати отношенията си с централата, е повлияло на решението на Борислав Михайлов да подаде оставка като президент на БФС.

"Искаш да ме вкараш в тоя киреч ли? Защо не попитате Бойко Борисов? Не съм Бойко Борисов, нито Боби Михайлов. Казвам се Венцеслав Стефанов, обичам и Боби Михайлов, и Бойко Борисов. Бойко Борисов от много години, въпреки каквото и да се случи, и да е премиер, и да не е премиер. Не мога да се откажа от приятелите си, както не мога и от Боби Михайлов", заяви Стефанов, цитиран от БТВ.

"Взехме решение. Единодушно подадохме оставки. Данчо Лечков като първи вицепрезидент прецени, че трябва Михаил Касабов да ръководи до насрочването на нов конгрес, до следващия Изпълком, когато ще се реши кога ще се насочи нов Конгрес. Да има възможност футболното първенство да продължи, да няма напрежение, да се успокоят духовете и, дай Боже, да се отлепим от това дъно. Ще има нов Изпълком, ще се вземат решения евентуално за треньор, който да продължи останалите мачове, и ще бъде насрочен новият Конгрес", заяви Стефанов след срещата.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати