Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Вижте прогнозите за мачовете във футболното ни първенство

Спорт

Вижте прогнозите за мачовете във футболното ни първенство

Вижте прогнозите за мачовете във футболното ни първенство - Tribune.bg
Снимка:

Шампионатът се поднови с двубоя Ботев (Пд) - Локо (Сф) 0:0

Българският футбол се завърна! Първенството в двете ни професионални лиги се подновява този уикенд и феновете в цялата страна отново ще стискат палци за любимите си отбори на стадиона или пред телевизора. Безспорно във фокуса на вниманието този кръг са гостуванията на лидерите ЦСКА и Лудогорец съответно на Берое и Спартак (Вн), както и традиционно здравата битка Левски - Черно море. В първия мач Ботев и Локо (Сф) завършиха 0:0 на базата в Коматево. Вижте прогнозите на екипа на NOVSPORT.

ЛЕВСКИ - ЧЕРНО МОРЕ (Събота, 12,30 часа)

Двата отбора по традиция изнасят зрелищни битки и нямаме никакво основание да мислим, че сега ще е по-различно. Още повече, че Левски ще бъде домакин далеч от Герена - на легендарния стадион "Ивайло" във Велико Търново. Мачът се явява и една от важните битки за място в Топ 6 на класирането след края на първата фаза. Левски привлече трима футболисти през зимната пауза - нападателя Рикардиньо, халфа Асен Чандъров и защитника Кристиян Димитров, но напусна един от най-важните играчи Георги Миланов. В Черно море също имаше промени в състава. Тръгнаха си Мимито Байи, Матиас Курьор, Матеус Клементе, Закария Бен-Шаа. На техните места дойдоха качествени попълнения като националът Атанас Илиев, Александър Василев, Матеус Машадо, Мишаел Алвеш и Арлинд Дакай. Машадо и Алвеш, обаче още очакват трудовите си визи и почти сигурно няма да бъдат на разположение на Илиан Илиев за този двубой. 

ПРОГНОЗА НА NOVSPORT: X

ЦСКА 1948 - ХЕБЪР (Събота, 12,30)

"Червените" продължиха и през този трансферен прозорец да подсилвата състава си, като привлякоха звездите на Локо Пд Райън Бидунга и Бирсент Карагерен. Целта пред новия треньор Тодор Янчев е ясна - класиране за Европа, независимо дали през първенството или Купата на България. Мачовете в Турция дадоха повод за оптимизъм, че тя ще бъде постигната. Хебър ще трябва да води свирепа битка за оцеляване в елита и треньорът Владимир Манчев привлече цели 8 нови футболисти. Дали те ще дадат необходимата класа на тима от Пазарджик предстои да видим, но това едва ли ще се усети още в първия мач. Всичко друго освен убедителна победа на ЦСКА 1948 ще бъде голяма изненада.

ПРОГНОЗА НА NOVSPORT: 1 ХК

СПАРТАК (ВН) - ЛУДОГОРЕЦ (Събота, 15,00)

На "Коритото" със сигурност ще бъде "горещо" в ранния съботен следобед. Треньорът Димитър Димитров - Херо ще направи своя дебют за обичания от десетки хиляди варненци отбор, който ще води битка на "живот и смърт" за оцеляване в елита. Спартак ще излезе с напълно нов отбор, след като през зимната пауза бяха освободени 12 футболисти и привлечени същата бройка нови. Новодошлите са микс от българи и чужденци, които със сигурност ще вдигнат нивото на отбора. Първият тест е повече от сериозен, защото ще бъде срещу 11-кратния шампион и евробоец на България Лудогорец. Тимът от Разград се раздели с една от големите си звезди Каули, както и с дългогодишния десен бек Сисиньо. Малшанс сполетя крилото Рик и новопривлечения защитник Диниш Алмейда, които получиха тежки контузии и са аут до края на сезона. Въпреки това Лудогорец разполага с впечатляващ състав, след като взе още защитника на тима от Ла Лига Майорка Франко Русо, десния бек на Олимпиакос Пипа, както и струващото над 1 милион евро крило Раи Насименто, на когото се възлагат огромни надежди. Тимът на Анте Шимунджа ще бъде с мисъл и за първия мач от Лигата на конференциите срещу Андерплехт следващия четвъртък, но ще бъде истинско чудо, ако не вземе трите точки.

ПРОГНОЗА НА NOVSPORT: 2

СЕПТЕМВРИ - АРДА (Неделя, 12,00)

Столичният тим стартира кампанията си по оцеляване в елита срещу труден съперник. Отборът се раздели с капитана си Асен Чандъров и Красиан Колев, които бяха основни играчи. На тяхно място бяха взети чуждестранни попълнения, чиято класа предстои тепърва да оценим. Треньорът Светослав Петров със сигурност ще продължи да залага на млади, талантливи футболисти от школата на клуба, но това винаги е "нож с две остриета". От своя страна Арда направи впечатляваща селекция, начело с класни играчи като Тунгара и Радослав Цонев. Това говори за финансова стабилност и отново големи амбиции в Кърджали. Треньорът Александър Тунчев доказва своята класа и в този отбор, което е гаранция за добри дни на Арда. Очакваме отборът да спечели трите точки на "Васил Левски".

ПРОГНОЗА НА NOVSPORT: 2

БЕРОЕ - ЦСКА
 (Неделя, 14,15)

През зимната пауза от Стара Загора идваха противоречиви сигнали за финансовото състояние на клуба, а звездата на тима Тунгара отиде в Арда. В същото време в Берое дойдоха доста нови чужденци, някои от тях със солидни визитки. От Лудогорец пратиха под наем Педро Енрике, а от Арда дойде Тонислав Йорданов. За съжаление на треньора Николай Киров в мача с ЦСКА няма да играят три от новите попълнения - контузеният защитник Зария Ламбулич и чакащите трудови визи Густаво Каскардо и Бубакар Траоре. "Червените" ще излязат в този двубой с мисълта да продължат успешно битката с Лудогорец за титлата. През зимната пауза на "Армията" дойде само един нов играч - опитният норвежки халф Тобиас Хайнц. Саша Илич и компания не мислят за нищо друго, освен за трите точки под Аязмото.

ПРОГНОЗА НА NOVSPORT: 2

БОТЕВ (ПД) - ЛОКО (Сф) (Петък, 17,30 часа)

Интригуващ мач на базата в Коматево, който предлага много неизвестни, най-вече за състоянието на домакините. Незнайно защо по време на зимната пауза бяха продадени доста основни играчи - Елвис Ману, Мохамед Брахими, Емануел Току, Реда Рабей, към изхода гледат Па Конате и Антоан Бароан. В същото време тимът бе подсилен само с младока Красиан Колев. Добрата новина е завръщането на терена на Тошко Неделев, но на него ще му трябва време да влезе в познатата форма. Срещу Ботев излиза столичният Локомотив, който през есента бе сред приятните изненади в първенството. Отборът бе напуснат от Симеон Славчев и Илия Димитров, но веднага им бяха намерени равностойни заместници в лицето на Мартин Райнов и Станислав Костов. Локо има своите шансове на "Коматево" и няма да е изненада дори да спечели трите точки срещу сериозно отслабения Ботев.

ПРОГНОЗА НА NOVSPORT: X (ПОЗНАТО!)



ОЧАКВАЙТЕ ОБНОВЯВАНЕ НА ПРОГНОЗИТЕ НИ И ЗА ОСТАНАЛИТЕ МАЧОВЕ В КРЪГА!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети