Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Йоги Льов: Свалям шапка на момчетата, бориха се и не спряха да вярват до края

Спорт

Йоги Льов: Свалям шапка на момчетата, бориха се и не спряха да вярват до края

Йоги Льов: Свалям шапка на момчетата, бориха се и не спряха да вярват до края - Tribune.bg
Снимка:

Германският селекционер коментира драматичната победа с 3:2 в Холандия за Евро 2020



Германският селекционер Йоахим Льов остана доволен от своя отбор след драматичната победа с 3:2 срещу Холандия в Амстердам при дебютния мач на Будестима в квалификационна група "С" за Евро 2020.
Германците поведоха с 2:0 след голове на Лерой Сане и Серж Гнабри през първата част, но „лалетата“ се върнаха в срещата с попадения на Де Лихт и Мемфис Депай.
Точен изстрел в последната минута на игралия силно Нико Шулц донесе трите точки за четирикратните световни шампиони в истински спектакъл.
"Спечелихме много важни три точки в първия ни мач за тези квалификации и това няма как да не помогне. Разбира се, имаме още работа, защото трябваше да се справим по-добре, след като поведохме с 2:0", коментира Льов след срещата.
„Все пак, играхме брилянтно и свалям шапка на момчетата за това, че се бориха до самия край. Напълно контролирахме срещата през първата част и заслужено се оттеглихме с предимство. През втората част ни вкараха гол в неподходящ момент, но не се предадохме. Ние сме млад отбор, който ще изпитва трудности, но радващото е, че не спряхме да вярваме в победата до самия край и бяхме възнаградени“, допълни той, цитиран от БГНЕС.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати