Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. „Фейсбук“ се извини за второто прекъсване на работата си за седмица

Свят

„Фейсбук“ се извини за второто прекъсване на работата си за седмица

Фейсбук се извини за второто прекъсване на работата си за седмица - Tribune.bg
Снимка:

Технологичният гигант „Фейсбук“ отстрани проблемите, предизвикали второто прекъсване на работата ѝ тази седмица и се извини на потребителите.

Снощи „Фейсбук“, „Месинджър“ и „Инстаграм“ отново станаха недостъпни за потребителите в някои части на света. От компанията заявиха, че сривът е бил причинен от „грешна конфигурация“ на рутерите.

„Поднасяме искрените си извинения, ако през последните няколко часа не сте имали достъп до нашите социални мрежи. Отстранихме проблема и още веднъж благодарим за търпението ви тази седмица“, се казва в съобщението на „Фейбсук“.

Сигналите за проблеми със социалните мрежи започнаха да се появяват от различни точки на света снощи след 21 ч. Потребители в САЩ и Европа изразиха недоволство от работата както на сайта, така и на мобилното приложение. Броени минути след първите съобщения за прекъсванията на работата на „Фейсбук“ са били получени и съобщения за проблеми с „Инстаграм“.

В понеделник „Фейсбук“, „Месинджър“, „Инстаграм“ и „Уотсъп“ бяха недостъпни в продължение на близо 7 часа в много части на света.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати