Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Съпругът на Нанси Пелоси е арестуван за шофиране в нетрезво състояние

Свят

Съпругът на Нанси Пелоси е арестуван за шофиране в нетрезво състояние

Съпругът на Нанси Пелоси е арестуван за шофиране в нетрезво състояние - Tribune.bg
Снимка:

Съпругът на председателя на Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси беше арестуван и обвинен в шофиране в нетрезво състояние, след като катастрофира в събота вечер, съобщиха служители на реда, цитирани от CNN.

82-годишният Пол Пелоси беше арестуван в 23:44 часа и обвинен в шофиране в нетрезво състояние и шофиране със съдържание на алкохол в кръвта от 0,08% или по-високо, според публичния доклад на Napa County Criminal Justice Network. И двете обвинения са престъпления.

Пелоси е опитвал да пресече SR-29, когато неговото Porsche е ударено от джип, пътуващ на север по пътя, според доклад за сблъсъка от калифорнийския магистрален патрул, който не идентифицира нито един от шофьорите като виновен за катастрофата. Екипите са били извикани на местопроизшествието малко преди 22:30 часа, се казва в доклада. Няма данни за пострадали при катастрофата и водачът на джипа не е задържан.

Определена е гаранция от 5000 долара и Пелоси е освободен в неделя сутринта.

„Председателя на Камарата няма да коментира този личен въпрос, който се случи, докато тя е била на източното крайбрежие“, се казва в изявление на Дрю Хамил, говорител на Нанси Пелоси. Тя е била в Роуд Айлънд в неделя, за да говори на церемонията по откриването на университета Браун. Пол Пелоси е родом от Сан Франциско, двамата са женени от 1963 г. и имат пет деца.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети