Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Съпругата на Навални с първи думи след новината за смъртта му

Свят

Съпругата на Навални с първи думи след новината за смъртта му

Съпругата на Навални с първи думи след новината за смъртта му - Tribune.bg
Снимка:

Юлия Навалная направи специално изявление на Мюнхенската конференция по сигурността по повод новината за смъртта на съпруга й Алексей Навални, предава Radio Free Europe.

Алексей Навални е починал в затвора

„Не знам дали да вярвам, или не на тези ужасни новини, които получаваме само от руски правителствени източници. От много години не можем да вярваме на Путин и правителството на Путин. Те винаги лъжат. Но ако това е вярно, искам Путин и всички около него да знаят, че ще отговарят за всичко, което причиниха на страната ни, на семейството ми. И този ден ще настъпи много скоро“, заяви Навалная и призова Владимир Путин да бъде подведен под „лична отговорност за всички извършени зверства“.

Тя призова руснаците и цялата световна общност да се „обединят, за да победят това зло“.

Алексей Навални

Междувременно стана ясно, че последната публикация на Алексей Навални в социалните мрежи е била направена в Telegram в сряда (14 февруари) и е била посветена на съпругата му Юлия за Деня на влюбените.

„Скъпа, с теб всичко е като песен. Сред нас има градове, летящи светлини на летищата, сини виелици и хиляди километри. Но чувствам, че си близо всяка секунда и те обичам все повече и повече“, написал Навални.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати