Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. „Мис България“ 2007 Гергана Кочанова ли е разстреляната в ЮАР българка?

Закон и ред

„Мис България“ 2007 Гергана Кочанова ли е разстреляната в ЮАР българка?

Мис България 2007 Гергана Кочанова ли е разстреляната в ЮАР българка? - Tribune.bg

Красимир Каменов, известен с прякора си Къро, и съпругата му Гергана са загинали при нападение в дома им в Южна Африка. За съпруга му се спряга именно Гергана Кочанова, която е носителка на титлата „Мис България Вселена“ от 2007 година, съобщи Lifeonline.

През 2009 година тя ражда в САЩ момче, Красимир. По информация на Dir.bg бащата е българин, който живее и работи в САЩ.

През 2015 година името на Гергана се свързва с Красимир Каменов – Къро. В жълти медии се появяват дописки за раждането на наследник на Каменов. По това време Гергана Кочанова сменя фамилията си в социалните мрежи на „Каменов“, припомни си репортер на LifeOnline.bg.

В публикациите от тогава се съобщава, че Къро е станал баща, а бебето се е появило на бял свят в началото на 2015 година.

Дотогава Къро не е имал проблеми с правосъдието. През годините разследванията винаги го подминават, макар ченгета да го обявяваха за дясна ръка на Христофорос Никос Аманатидис – Таки в бандата на „Чуковете“.

Разбиването на бандата провокира нарковойна в София и тогава Къро набързо духна в ЮАР. У нас остана официалната му съпруга, която продължи да движи легалния бизнес на боса.

В Южна Африка според слуховете Красимир Каменов заживява с моделката Гергана Кочанова в огромно имение насред саваната, макар и в публикациите от преди 8 години да се твърди, че Каменов се е разделил с манекенката и детето е от друга, то съвпаденията в имената изглежда твърде съмнителна.

Проверка на LifeOnline.bg установи, че от години Гери Кочанова живее в ЮАР в голям дом и има икономка, отглежда две момчета и едно момиченце.

Според полиция в Кейптаун има 4 жертви с огнестрелни рани при нападението, 2 жени и 2 мъже на възраст между 40 и 50 години, но между тях няма непълнолетни.

Открити са в къщата, в която са живели, с "многобройни прострелни рани" и всички са били убити на място. Къщата е в един от най-богатите квартали в ЮАР - Константия, известна с големите имения и винарните си.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати