Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Административният съд в София обяви за незаконно уволнението на Десислава Трифонова от ДФЗ

Закон и ред

Административният съд в София обяви за незаконно уволнението на Десислава Трифонова от ДФЗ

Административният съд в София обяви за незаконно уволнението на Десислава Трифонова от ДФЗ - Tribune.bg
Снимка:

„Административен съд София-град на 09.01.2023 година е обявил за НЕЗАКОННО уволнението ми от Държавен фонд ”Земеделие” на 01.09.2021 година. Помня 2021 година, но рядко говоря за нея. Бях чегъртана от две работни места последователно и то незаконно и в двата случая”. Това написа във Фейсбук профила си народният представител от ГЕРБ Десислава Трифонова.

Тя подчерта, че това е била година, в която всеки, който някога се е докосвал до ГЕРБ или е назначаван от правителство на г-н Бойко Борисов,  е бил гонен, заплашван и лишен от конституционното си право да упражнява труд.

„През 2021 година нямаше значение дали си професионалист, дали си честен и съвестен и дали си си вършил работата с истинско желание да помагаш на обществото. Нямаха значение и резултатите, които си постигал. Щом си назначаван от правителство на ГЕРБ нямаш право на труд. Това бе годината на промяната…която превърна държавата ни в бананова република, овладяна от руски интереси и корупционери. И тази промяна уби надеждите хората”, написа още тя.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети