Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Арестуваният Кърджилов отказал проба за дрога и алкохол

Закон и ред

Арестуваният Кърджилов отказал проба за дрога и алкохол

Снимка:

Арестуваният за хулиганство на "Орлов мост" Петър Кърджилов е отказал да го тестват за дрога и алкохол, съобщава Dariknews.

Той бе отведен в Първо районно управление на СДВР, където е задържан. Задържана там е и възрастната жена, която дясната ръка на Иванчева нападна и заля с вода на блокираното кръстовище.

Облечен с жълта жилетка, бившият пиар на Иванчева крещеше на пенсионерката "Марш оттук!", когато тя му отвърна с бастуна си в опит да се защити. Свадата между двамата стана, след като жената изрази несъгласие с блокадата на протестиращите и заяви, че тя също е гражданка и има своите права.

Последваха коментари във Фейсбук, че по време на екшъна бившият пиар на община "Младост" изглежда сякаш е допълнително стимулиран.

При задържането му и качването в полицейския бус Петър Кърджилов се опита да привлече вниманието с крясъци, че го отвеждат и че го боли, след като му поставиха белезниците. Той се жалва, че документите му останали в окупационната палатка.

Зам.-шефът на охранителната полиция обаче комисар Тодоров обясни, че арестът му е проведен по всички правила, а белезниците са сложени заради агресивното му поведение.

Комисар Тодоров заяви, че ще се изясни имало ли е провокация и от коя от двете страни. Той обаче напомни, че всеки има право да изказва личното си мнение, в това число и несъгласната с окупацията възрастна жена.  


Коментари (7)

Защо ли? Има ли право да отказва? Иначе, ясно защо е отказал.
31.07.2020 15:47 / Отговор
Киро Бизона Бившият PR на община "Младост", когато кмет беше Десислава Иванчева, и изритан оттам - Петър Кърджилов - се беше направил на Георги Димитров на Лайпцигския процес, когато най-учтиво го качваха в полицейския джип и се дереше „Помощ! Боли!“! А защо не викаше „Помощ! Боли!“, Петърчо, когато заливаше възрастната жена с водка и ѝ взе бастуна, а? И някой ще обясни ли защо, докато го качваха в полицейския джип и квичеше „Помощ!“ като прасе по Коледа, никой от неговите „съратници“ не си помръдна и малкия пръст, за да му се притече на така исканата помощ? М? Нали са уж народът, почтените, некорумпираните, идеалистите, силата, която трябва да свали Баце? Или една баба ги разнищи за нула време и загубиха ума и дума?
31.07.2020 15:59 / Отговор
Асен Златев Палячо!
31.07.2020 16:18 / Отговор
да Приятелчетата му не го познавали, а той каза, че паспорта му бил в палатката!
31.07.2020 17:30 / Отговор
Анастас КЪРДЖИЛЧЕТО да си изтрие всички графити в Младост с надпис "Свобода за Иванчева".
Това също беше хулиганска проява !!!

(умерено подигравателно)
.
31.07.2020 18:50 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още