Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. „Блиц“: Лозан Панов се крие от призовките на „Антикорупция“, сменил адресната си регистрация

Закон и ред

„Блиц“: Лозан Панов се крие от призовките на „Антикорупция“, сменил адресната си регистрация

Блиц: Лозан Панов се крие от призовките на Антикорупция, сменил адресната си регистрация - Tribune.bg
Снимка:

Трябва да даде обяснение за произхода на над 100 000 лв. недеклариран доход

Самообявилият се за носител на честта в съдебната власт Лозан Панов претърпя нов крах в морален план. В падението си председателят на ВКС стигна до там, че да се крие от призовкарите на КПКОНПИ, твърди „Блиц“.

Панов трябваше да се яви пред мегакорупционния орган, за да даде обяснение за произхода на над 100 000 лв. недеклариран доход. Сумата бе открита по време на проверка на Националната агенция по приходите (НАП). Панов обаче предпочита да се крие от КПКОНПИ като престъпник.

Според медията цели 3 пъти неговите служители са го пазели като жив щит от... призовкарите. Особено позорен е бил един от случаите, когато призовкарят отишъл до служебния кабинет на Панов, но секретарката му обяснила, че него го няма. Нищо, че служебният му автомобил, за който постоянно хленчи, че е бил с развинтени болтове, бил паркиран наблизост.

Панов сменил и адресната си регистрация, за да не бъде открит у дома. И докато Панов бяга като маратонец от призовкарите, той все пак намира време, за да обижда представителите на съдебната власт. На Международна конференция, организирана в София от Съюза на съдиите в България (ССБ), „върховният“ магистрат опита да оправдае проверката срещу себе си с главния прокурор Цацаров.

В типичния си стил Панов отправи недоказани твърдения, че Цацаров „преследвал критиците и поставял чадър над приятелите си“.

Източник: „Блиц“


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати