Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Едно от лицата на ПП в Бургас е жената, обвинена за убийството на мъжа си в „Драгалевци“

Закон и ред

Едно от лицата на ПП в Бургас е жената, обвинена за убийството на мъжа си в „Драгалевци“

Едно от лицата на ПП в Бургас е жената, обвинена за убийството на мъжа си в Драгалевци - Tribune.bg

33–годишната Габриела Славова, която беше обвинена в убийството на 44-годишния си съпруг Пейо Пеев и по-късно пусната под домашен арест се оказа лице на „Продължаваме промяната“. Тя е работила в Община Бургас - началник на отдел „Превенции и младежки политики“. Младата жена е била включена и в кандидат-депутатската листа на ПП за изборите през 2021 г. и присъства в листата на „Предприемчивите лица на промяната в Бургас“.

Младата жена е агитирала за ПП преди изборите в социалните мрежи, показват снимки от социалната мрежа. 

По първоначални данни Пейо Пеев и Габриела, които били в развод, са имали неразбирателство за попечителството над двете им деца. Това е била и причината за жестокото престъпление. Скандалите между двамата, довели до убийството, били именно затова кой е баща на бебето.

Освен 44-годишния Пейо за бащинството претендирал и бивш депутат, сочат данните към момента.

По информация на Tribune става въпрос за депутата от 47-ото НС -  Велико Минков. През 2021 година тогава народен представител от русенската листа на „Промяната“ се отказва и напуска парламента.

Минков подава заявление ден преди обявяването на проектосъстава на коалиционния кабинет с уточнението, че мотивите му са лични и остава верен на приоритетите, които е отстоявал в предизборната кампания.

Майката на Габриела също е обществена личност. 54-годишната Красимира Трифонова е била дипломат с над 30 години стаж и бивш консул на България в Тайланд. Засега само тя остава в в ареста по обвинение в убийство на зет си, реши СГС.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети убийство
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати