Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Изписаха Десислава Иванчева от болница

Закон и ред

Изписаха Десислава Иванчева от болница

Снимка:

Върнаха я в ареста

Отстранената от поста кмет на столичния район "Младост" Десислава Иванчева е изписана от болница, където беше настанена за изследвания. Иванчева е върната в ареста, където е с наложена мярка за неотклонение "задържане под стража". Това стана ясно от съобщение на страницата на бившата кметица във Фейсбук. Тя постъпи в лечебното заведение за детайлни изследвания заради тумор на хипофизата.

Иванчева, бившата й заместничка Биляна Петрова и екскметът Петко Дюлгеров са в ареста от 17 април за подкуп в особено големи размери, който според прокуратурата бил първа вноска от поискани 500 000 евро от строителен предприемач.

Преди седмица Иванечва беше откарана в лечебното заведение, като при конвоирането й беше с белезници и пранги, което предизвика множество коментари в общественото пространство за нуждата от подобни мерки за сигурност. От снимка, публикувана днес, се вижда, че арестантката отново е изведена така.

„Най-лошото е, че тя няма да бъде в лечебницата на Централния затвор, а директно в ареста, където условията разрушават здравето им“, пише в съобщението на страницата във Фейсбук. Там се допълва, че ще бъде изпратена протестна нота до посолствата на демократичните държави и до европейските институции.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив