Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Майката на Кристиан Николов плати гаранцията си от 100 000 лв.

Закон и ред

Майката на Кристиан Николов плати гаранцията си от 100 000 лв.

Майката на Кристиан Николов плати гаранцията си от 100 000 лв. - Tribune.bg
Снимка:

СГС отказа да я намали, макар че адвокатът ѝ обжалва размера

Майката на 22-годишния Кристиан Николов, който блъсна и уби с джипа си журналиста Милен Цветков, е платила гаранцията си от 100 000 лв., съобщи „24 часа“.

Днес преди обяд адвокатът на Десислава Пешева - Николова, е внесъл парите по банкова сметка. Съдружничката на алкохолния бос Миньо Стайков бе обвинена за това, че е дала фирмения джип "Ауди Q 7" на сина си, въпреки че е употребил наркотици. През април тя бе арестувана за 24 ч., а после бе пусната срещу гаранция от 100 000 лв.

Адвокат на обвиняемата обжалва размера на гаранцията й, но Софийският градски съд отказа да я намали. Един от мотивите на съдебния състав е, че мярката съответства на обществена опасност на деянието, в което Николова е обвинена. Справки по делото показват, че фирмата й разполага със значителни финансови приходи до 2018 г. Жената има 3 деца. Освен Кристиан тя е майка на още един син и дъщеря, но според съда те могат да се грижат и сами за себе си, защото са пълнолетни.

Защитата на Десислава Николова твърди, че тя не е знаела, че синът ѝ Кристиан употребява наркотици и че той е взел ключовете от джипа без нейно знание и без талона за автомобила да е у него.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още