Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Мегз: Парите ни с Румен Рончев са общи

Закон и ред

Мегз: Парите ни с Румен Рончев са общи

Мегз: Парите ни с Румен Рончев са общи - Tribune.bg
Снимка:

Взехме си урок, ще се поправим, обещава тя

„Моите средства и средствата на г-н Рончев са общи.“ Това каза пред журналисти Миглена Каканашева – Мегз, която дойде в пловдивския съд. Там днес магистратите заседаваха по мярката за неотклонение на бизнесмена Румен Рончев. „Съжаляваме, взехме си урок от всичко, което се случи. Ще се поправим и ще се постараем да оправим нещата”, допълни Мегз.

По време на една от предишните мерки на бизнесмена, съпругата му Зорница съобщи, че Мегз обсебила семейните фирми, била се самонастанила в офиси и не допускала никого там. За тези твърдения били сезирани и разследващите органи. Тогава и самият Рончев твърдеше, че Мегз влязла в офиса му, като иска 51 % от фирмите му и се разпорежда с банковите му сметки.

Тезата, че любовницата е превзела бизнес и фирми някак се разми във времето, след като Мегз се похвали във Фейслук, че получила подарък от любимия за Свети Валентин. „Това е от мъжа ми, представяте ли си - той е намерил начин, дори и от ареста да ми изпрати букет“, обяснява тя публично.

В края на септември 2018-а година Мегз обяви за откраднат джипа си марка „Мерцедес G 350“. Джипът бил лизингов. Твърди се, че дизайнерката не плащала вноските. После возилото било обявено за откраднато. Така се започнало и разследването за измама, по което обвинения имат и двамата. Мегз е под „парична гаранция“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети