Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Млада жена твърди, че е бита и държана в плен от мъжа си по време на новогодишните празници

Закон и ред

Млада жена твърди, че е бита и държана в плен от мъжа си по време на новогодишните празници

Млада жена твърди, че е бита и държана в плен от мъжа си по време на новогодишните празници - Tribune.bg
Снимка:

Млада жена твърди, че е бита и държана в плен от мъжа си по време на новогодишните празници, съобщи Нова тв. Става дума за Жаклин Йончева, която споделя пред медията за преживения ужас. 

Жената признава, че е жертва на системен тормоз от 5 години, а по време на новогодишните празници три дни е бита, като мъжът й я заплашил, че ще й отреже главата с макетен нож. С нея е било и две годишното им дете. Жаклин и съпругът й се разделят през септември, но за празниците той я моли да са заедно.

“Казах си, че както аз съм майка, така и той е баща, ще направя компромис и ще отида”, посочва Жаклин. По думите й първите 1-2 часа всичко било нормално. След това се отприщва агресията на съпруга.

"Започнаха едни обиди, побоища и обвинения, че му изневерявам. Започна да ме удря с юмруци в главата и ме караше да призная, че аз съм му изневерила”, твърди жената. Тя е категорична, че никога не е изневерявала на мъжа си. Следва заплаха от бившия съпруг, че ще я обезобрази с макетен нож.

“Той взе ножа, но детето беше до мен и седна в мен. Явно това го спря”, разказва Жаклин. 

Около полунощ съпругът поискал да отидат заедно да гледат зарята в центъра на града. Докато се прибират, телефонът на Жаклин, който е държан от мъжа й, започва да получава съобщения от нейния приятели, които й честитят празника. Това отново ядосва мъжа. Заплахите и побоя продължават след като семейството се прибира у дома.

“Наложи се да призная за изневяра, за да спре да ме удря”, допълва Жаклин.

След два дни жената успява да вземе телефона си, докато мъжът й не я наблюдава. Пише съобщение на първия номер, който вижда, с призив да бъде викната полиция на адреса. След това успя да позвъни и на баба си. Възрастната жена заплашва мъчителя, че ще повика полиция, ако не пусне внучката й да се прибере.

Към момента мъжът не е задържан, защото не е бил подаден сигнал до полицията. След пост на пострадалата в социалните мрежи, обаче, в петък прокуратурата се самосезира, а полицията вече е започнала да прави проверки.

 

Етикети насилие, жена
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети