Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. МВР: Не се поддавайте на провокации, полицаите не са ви враг

Закон и ред

МВР: Не се поддавайте на провокации, полицаите не са ви враг

Снимка:

Гражданите да запазят самообладание, да не се поддават на провокации, призова главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов.

„Вчера сами видяхте, че всичко може да протече мирно и тихо. Имаше дребни инциденти, но затова не можем да обвиним всички присъстващи на протеста, въпреки че имаше пострадали полицаи. Молбата ми е и на всички колеги там - бъдете отговорни, не се поддавайте на емоцията и адреналина“, призова той.

Иванов разказа, че самите хора, участващи в протеста многократно са търсили властите със сигнали, че сред тях има провокатори и че има хора на протеста, които не искат да бъдат там.

„Това значи, че всички заедно, когато гледаме и вървим в една посока, можем. Всички имат право да протестират, но нека това да става по законния начин. Полицаите, които охраняват протестите не са ви враг. Всички обвинения към тях са безпочвени, те са там да се грижат за вашата сигурност и не са отдушник на вашите емоции. Боли ме за колегите като чета какви неща пишат за тях“, каза Иванов.  


Коментари (2)

Христофор Колумб от Росенец Контрабандисти и дилъри пращат хора по протестите.Не трябва да си Джсймс Бонд,за да се сетиш.Те са против реда правилата,не аз...
12.07.2020 19:34 / Отговор
Правдолюб Ножаров Господин гладен комисар, какви мерки взехте срещу колегите Ви, които едва не убиха младия студент, който мирно протестира , който е с пет аршина по- висок интелектуално от Вас и вашите колеги, които защитавате с лицемерните си изказвания?!?!?!
Не ви вярваме на думите, които са нищо друго, освен
опит за заблуда!!!!
И вие сте част от проблема, а не част от решението му!!!!
Да Ви напомням ли какво каза уважаваният президент на България- генерал Радев: ,, МАФИЯТА ВЪН''!!!
Така че, колкото по- бързо се махнете , толкова по- ДОБРЕ!!!
За да не се опитвате да ЛИЦЕМЕРНИЧЕТЕ пред справедливия народен гняв!!!!
МВР сте бастиона на грабителската шайка!!!!
И слепият го видя и глухият го чу - вашата институция е срам и позор за държавата!!!!
12.07.2020 23:14 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още