Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. НСО за барикадата на петте сестри: Терористичен акт или нещо от този тип

Закон и ред

НСО за барикадата на петте сестри: Терористичен акт или нещо от този тип

НСО за барикадата на петте сестри: Терористичен акт или нещо от този тип - Tribune.bg
Снимка:

„Още когато вчера вечерта влязохме в стаята, в която заседаваше Комисията по здравеопазване, едната от дамите ме предупреди да не се приближавам, тъй като щяла да скочи от прозореца“. Това разказа пред журналистите началникът на НСО Красимир Станчев.

Той разказа за продължилата повече от 12 часа драма с 5 медицински сестри, които влязоха на здравна комисия в парламента и отказаха да си тръгнат. Сутринта се покачиха и на перваз, след като им бил спрян токът.

Станчев обясни, че идеята за прекъсване на електричеството била тактически ход.

Той определи протеста на медицинските сестри като „терористичен акт, или нещо от този тип“ – нещо, с което НСО няма опит и не се е сблъсквало досега.

„Очаквах по-качествени психолози да изпратят, защото знаете, че има едни, които отговарят примерно за подбор, за преговорите вече си трябват по-качествени хора, които имат този опит. Нашите хора не са от този типаж”, посочи той.

Станчев е категоричен, че в рамките на 12 часа са се опитвали да направят всичко възможно, за да не излизат жените по прозорците.

„Със сигурност и ние имаме грешка, не сме безгрешни хора. Ако Анастасова си беше махната салфетката от ръката, щяхте да видите, че тя се е одраскала при дърпането отвън. Не е вярно, че е наранена“, отхвърли той обвиненията, че е имало насилие срещу една от сестрите,

Сега жените би трябвало да бъдат предадени на полицията, смята началникът на НСО.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Ха, ха! Оказа се (24часа), че шефът на НСО назначил на несъществуваща досега длъжност любимата си за началник на „Психологическо осигуряване“?!? Ми що не изпрати нея при протестърките?
06.03.2020 19:53 / Отговор
Марина Явно е много заразно това нещо,да устроиш близки и любими на сладки длъжности. Този се е накачил от президента, нали му е началник.
07.03.2020 20:12 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети