Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Отнеха книжката и свалиха номерата от колата на Явор Бахаров – отказал тест за наркотици

Закон и ред

Отнеха книжката и свалиха номерата от колата на Явор Бахаров – отказал тест за наркотици

Отнеха книжката и свалиха номерата от колата на Явор Бахаров – отказал тест за наркотици - Tribune.bg
Снимка:

Пътни полицаи са отнели книжката на Явор Бахаров и са свалили номерата на автомобила му, след като актьорът е отказал тест за наркотици, съобщи Нова тв.

Бахаров е бил спрян на пътя София-Варна за рутинна проверка този следобед. Полицаите го разпознали и поискали да му направят тест за дрога. Той обаче отказал, защото по закон има право на това веднъж.

Братът на Захари Бахаров се пошегувал с униформените, че всички знаят какво ще покаже дръг - чека. След това актьорът си извикал такси и продължил към София, като се извинил, че има представление.

Колата му е останала на паркинг до село Шереметя. Предстои репатрирането й до безопасен паркинг.

В средата на март прокуратурата свали обвинението от Явор Бахаров за притежаване на наркотици. Той бе арестуван на 5 декември 2022 г. заради притежание на наркотици, но разследването бе прекратено, защото количеството марихуана, намерена във вещите на актьора, бе едва 0,3 грама, и то смесена с тютюн.

Освен това при задържането си е съдействал на полицията.

През 2020 г. Бахаров получи една година условна присъда с четири години изпитателен срок, след като беше хванат в Банско зад волана с 1,43 промила алкохол в кръвта, както и под въздействието на марихуана и кокаин.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети