Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Повече от 10 сигнала са подадени в МВР за издирвания Стоян Зайков

Закон и ред

Повече от 10 сигнала са подадени в МВР за издирвания Стоян Зайков

Полицията днес го издирва в село Очуша

Повече от 10 сигнала са подали граждани в МВР за това, че са видели или знаят къде се намира издирваният за убийство Стоян Зайков от Костенец, съобщи пред "Хоризонт" старши комисар Николай Спасов, директор на Областната дирекция на МВР-София.

Полицията днес издирва 43-годишния мъж в село Очуша. Операцията е по сигнал, че заподозреният за убийството на бившата си приятелка се е укрил там. Спецчастите дори използваха шокова граната в къща в селото. Претърсването на адреса обаче не е дал резултат. От МВР категорично опровергаха появилите се информации за изстрели в района.

Има версия и че Зайков е извършил и второ убийство – на съседа си Валентин Петров от Костенец.

„Издирването продължава. Извършват се претърсвания в района на населеното място. Все още не е приключило. Нямаме резултати от съдебно-медицинската експертиза и до този момент отхвърляме версията, че извършителят може да е един и същ. Нито една версия не изключваме. Нямаме категорични данни назад, преди много години те са били съседи. Имаме информация, че заподозреният е извършвал обири в неговата къща, но в последно време за пряк конфликт между двамата, нямаме никакви данни“, заяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

Районът на Костенец продължава да бъде блокиран от полицията.  

 

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив