Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Повече пътна полиция по пътищата към границата със Сърбия

Закон и ред

Повече пътна полиция по пътищата към границата със Сърбия

Повече пътна полиция по пътищата към границата със Сърбия - Tribune.bg
Снимка:

Засилено присъствие на униформени и по основните пътища на страната

През следващите дни ще има засилено присъствие на служители от Пътна полиция по АМ „Марица“, „Тракия“ и пътя София-Калотина. Причината е интензивният трафик на преминаващите през страната ни чужденци, съобщиха от МВР.

Остава в сила и засиленото полицейско присъствие и по основните пътища на страната, тъй като периодът съвпада с отпуските у нас и интензивното пътуване от и към Черноморието ни.

Със заповед на АПИ, в последния работен ден на седмицата за времето от 18 до 20 часа ще се спират товарните автомобили, движещи се в посока София-Пловдив на АМ „Тракия“. Изключение ще се прави за онези камиони, превозващи опасни товари, живи животни и стоки на температурен режим. Същата мярка ще е в сила и в неделя, но за времето от 16 до 20 часа за движещите се в посока Бургас-София.

Подобно ограничение ще има и на АМ „Марица“ в неделя за времето от 16 до 20 часа в посока Свиленград-АМ „Тракия“. На АМ „Струма“ движението на товарни автомобили ще е ограничено за времето от 10 до 14 часа в посока п. в. Даскалово-АМ „Тракия“.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети