Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Прокуратурата публикува снимка на бележка, иззета от дома на братя Бобокови

Закон и ред

Прокуратурата публикува снимка на бележка, иззета от дома на братя Бобокови

Прокуратурата публикува снимка на бележка, иззета от дома на братя Бобокови - Tribune.bg
Снимка:

Специализираната прокуратура публикува снимка на бележка, на която са написани имена и различни суми срещу тях.

Тя е иззета при разследването за аферата с боклука. По-рано бе съобщено, че в жилището на А. Б. е иззета цветна снимка, на която са изписани на гърба ѝ имена на публични личности, някои убити през годините“.  Инициалите съвпадат с тези на Атанас Бобоков.

Сред имената са тези на  Сашо Дончев, Г. Гергов, Красимир Гергов, Лора Виденлиева, Баневи, Любен Гоцев, както и ВИС, ТИМ и др.

Срещу някои от имената има суми като 120 млн. лева или 300 млн. лева.

При обиск в дома на П.Б. са иззети автобиографии и снимки на длъжностни лица. В случая инициалите съвпадат с Пламен Бобоков.

Стана ясно, че в дома му има и автобиография на прокурор от Специализираната прокуратура, който е наблюдаващ по делото на Васил Божков.

бележкабележка

 

 


Коментари (4)

Тартаковер Никой не знае какво иска да покаже тази бележка, както и не се знае автентична ли е, или изфабрикувана от прокуратурата. Ако е оригинална, това значи, че политици, бандити, бизнесмени и банкери са свързани помежду си, като свински черва, всички заедно които сме виждали по екраните, са до гуша в лайната. И в дълбоката престъпност и финансови схеми. Тези хора често са раздавали съвети, в интервюта с тях, на репортерки-мисирки се появяват трапчинки по бузите. Държавата окончателно е потънала, закотвена с мъртва котва на дъното. Плюс като премия, опростачване на живота във всички сфери. Само празноглавите зелени еуглени на Боко, не го виждат, гласуват в някакъв захлас и си го избират, докато унищожи живота тук докрай и превърне България в пустиня.
30.05.2020 15:42 / Отговор
Не са прави на наивен! Ало, друже, Славчо Христов (Иван Костов) е в играта на Бобокови преди да чуем за Борисов!
30.05.2020 17:53
Karabas Barabas Тартаковерчо, я сподели, като си толкоз ачигьоз, кои ли ще да са тия „Иван и Елена К“ с 40 милиона $? Питам за един приятел от прокуратурата, че хич, ама никак не може да се сети човекът за кого ли се касае! Ти знаеш ли?
30.05.2020 18:32
Да те таковер Между ушите ти е абсолютна пустиня.А,и си много умен.Това последното е майтап.
31.05.2020 00:24

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети