Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Работи се по всички версии за убийството на 30-годишната жена в Русе

Закон и ред

Работи се по всички версии за убийството на 30-годишната жена в Русе

Снимка:

Виктория Маринова, която е административен ръководител на телевизия TVN, е убита вчера

Работи се по всички версии за убийството на 30-годишната жена в Русе. Това обяви на брифинг брифинг окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев. Не се изключват версии, свързани с професионалната ѝ реализация и с личния ѝ живот.

"По случая се работи денонощно. Имаме експертен потенциал. Надявам се скоро да имаме повече информация за самоличността на извършителя", обясни Георгиев.

Смъртта на младата жена е настъпила след удар в главата и задушаване.

Сигналът за откритото тяло на Виктория Маринова, която е административен ръководител на телевизия TVN и водещa на предаване, е подаден в 14,18 часа вчера от гражданин. По-рано бе съобщено, че жената е убита по особено жесток начин. Трупът ѝ е намерен в обрасла с растителност зона- на крайбрежната алея до тенис кортовете.  На няколко метра от него са открити и вещи на жертвата, съобщи зам. – директорът на полицията в Русе Илиян Енчев. При откриването на тялото са липсвали мобилния телефон, ключовете за автомобила, очилата й, както и част от дрехите. Назначени са различни по вид експертизи, включително и технически - на мобилни устройства.

В разследването участват и служители от криминалния отдел към ГД "Национална полиция".

Малко по-рано говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова съобщи, че извършителят на убийството все още не установен. Тя обаче не даде повече подробности, тъй като все още тече разследване.  

 

 

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема