Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Слави Ангелов: Един ден ще знам кой и защо организира нападението срещу мен

Закон и ред

Слави Ангелов: Един ден ще знам кой и защо организира нападението срещу мен

Слави Ангелов: Един ден ще знам кой и защо организира нападението срещу мен - Tribune.bg
Снимка:

Според него най-големият удар идва от колеги – журналисти

Вече съм в дома си, възстановявам се. Не съм така, както очаквах и планирах, но стават такива неща в живота. Това заяви пред Нова ТВ журналистът Слави Ангелов, който беше жестоко пребит на 17 март.

 „Все още нямам отговор на въпроса кой и защо е организатор на нападението срещу мен, но съм сигурен, че един ден това ще се изясни. Независимо дали МВР и прокуратурата ще достигнат до тях, аз знам, че един ден ще знам тези отговори“, посочи още разследващият журналист.

„Знам, че са били трима души. Този, който ме удря пръв, ме е блъскал по лицето през цялото време, защото това си е поръчка и е било казано – трябва да му счупите еди какво си. Другите двама са ме удряли с метални пръти по краката“, заяви още той и допълни, че вследствие на побоя единият му крак е счупен, а другият е бил на косъм.

По думите му това, което ги спира,  е че един съсед на Слави излиза и се развиква по нападателите. Междувременно кола със семейство, която е в движение, спира, когато вижда какво се случва и едно младо момиче се втурва към журналиста и взима главата му.

„Това са моите ангели, които са се появили и благодарение на тях водим сега този разговор“, категоричен е журналистът.

„Най-страшното в тази история е това, което се случи на моето семейство“, коментира Ангелов.

Според него най-големият удар идва от колеги – журналисти. По думите му е имало две електронни медии, които са написали статии, в които се споменавало, че той трябва да бъде убит. Става въпрос за фейк издания.

„Това са неща, които аз няма как да простя. Нито на тези хора, нито на тези колеги. Много е важно това нападение да се разкрие. Не заради мен, а защото има много неразкрити такива случаи. И второто е, че тези групи могат да организират и убийства“, каза още журналистът.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети