Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Слави Ангелов: При БСП лицемерието е голямо

Закон и ред

Слави Ангелов: При БСП лицемерието е голямо

Слави Ангелов: При БСП лицемерието е голямо - Tribune.bg
Снимка:

Учудването, което демонстрира левицата е смешно, заяви той

"При БСП лицемерието е в голяма степен. Това е една партия от милионери, които се правят на социалисти. Това учудване, което те демонстрират сега, е много смешно. В Бургас и в цяла България знаят за тези контакти.“ Това заяви журналистът Слави Ангелов, който коментира пред NOVA телевизия казуса със зържания общински съветник от БСП Бенчо Бенчев. Той беше намерен в турски хотел с издирвания Димитър Желязков-Митьо Очите. Очаква се днес прокуратурата да реши дали да повдигне обвинения на общинския съветник за участие в организирана престъпна група. По думите на Ангелов това учудване, което демонстрират в левицата, е много смешно, тъй като и в Бургас и в цяла България знаят за тези контакти.

"Този пример със заместник-председател на общинския съвет е пример и за една друга уникална несправедливост - това са субсидиите, които са насочени към селското стопанство, които не защитават малкия и среден бизнес, които наистина имат нужда от това нещо, а защитават един кръг от зърнопроизводители, така наречените зърнари, които вълнени чорапи влизат в едни лъскави поршета", добави той.

Междувременно адвокатът на общинския съветник Бенчев заяви, че правата на клиента му били нарушени. „Не ни допускат до него. Не са му дали разрешение да се обади по телефона. Има задържане, не знаем какво е, в момента нямаме заповед и не можем да обжалваме”, каза пред bTV защитникът Бойчо Боев. „Според думите на прокурорката бил като свидетел, но е задържан с белезници, което не значи, че е свидетел, а че повдигат обвинение”, допълни той. По думите му това, че се познава с Желязков, не го прави престъпник.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати