Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Задържаният Арабаджиев-син бил пред операция

Закон и ред

Задържаният Арабаджиев-син бил пред операция

Задържаният Арабаджиев-син бил пред операция - Tribune.bg
Снимка:

Според неврохирург лечението му с медикаменти не дава резултат

Неврохирург е препоръчал синът на хотелиерите Ветко и Маринела Арабаджиеви – Вълчо, да бъде опериран, стана ясно на заседанието на Специализирания наказателен съд днес. Според въпросния медик лечението с медикаменти на задържания за постоянно в ареста Вълчо за последните 45 дни не дава задоволителен резултат. Противовъзпалителните лекарства, които Арабаджиев младши приемал, вредели на стомаха му.

Вълчо Арабаджиев има увреждане на гръбначния стълб в следствие на катастрофа през 2016 г.

Неговата защита е предоставила на съда изследвания, направени от 30 октомври 2018 г. досега. Адвокатите поискаха и комплексна медицинска експертиза, която да покаже дали състоянието на задържания се е влошило след престоя му в ареста.

Съдията Антон Урумов е отхвърлил това искане с аргумента, че е работа на прокуратурата да предприеме действия в тази насока. От друга страна, адвокатът на Вълчо Арабаджиев, Илиян Василев е поискал съдът да отмени наложената мярка за неотклонение, защото след пет месеца не са представени никакви доказателства от прокуратурата за вина на представляваното от него лице.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати