Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Как да се свържете с вашия Ангел-хранител на сън?

Хороскоп

Как да се свържете с вашия Ангел-хранител на сън?

Снимка:

Обикновеният човек не може да разбере напълно природата на Ангелите. Ангелите винаги се стараят да служат на искрените хора с добри мисли, както и да наставляват грешниците към истинския път. Дори и да не виждате своя Ангел Пазител, това изобщо не означава, че той не е там и не ви помага. Св. Йоан Кронщадски казва, че „ако ние самите не прогоним Ангела с нашето пренебрежение, неверие, месоядство и гордост, той винаги ще ни помогне по пътя на живота“. Всички добри мисли и дела непрекъснато се придружават от Ангела-Пазител.

Медитацията е един от най-ефективните начини да освободите ума си, за да призовете своя Ангел Пазител. Намерете място и време, така че никой и нищо да не ви разсейва. Първо, изберете най-удобната поза за вас, отпуснете се и започнете да дишате равномерно, като се отървете от лошите мисли и се насладите на празнотата.

Когато се постигне абсолютен покой, можете да опитате да призовете своя Ангел, да го помолите да се появи. Важно е да си представите мястото за среща - това може да е пещера, гора или плаж. Бъдете готови да се срещнете, вярвайте в това. Бъдете конкретни относно това, което искате да знаете или да поискате. Бъдете готови за факта, че Ангелът може да се появи не само в човешка форма. Когато видите или почувствате своя Ангел, попитайте за името му и след това можете да попитате дали има послание за вас. След това помолете за вашите желания, задавайте въпроси. Най-накрая не забравяйте да благодарите на Ангела за оказаната помощ. Започнете да дишате дълбоко и постепенно отворете очите си.

Ангелът може да не се появи на първата среща, но опитите не трябва да бъдат изоставени. След медитация Ангелът може интуитивно да ви изпрати съобщение, отговор.

Ангелът може да се види и с помощта на две огледала. За целта поставете две огледала едно срещу друго, така че да се получи огледален коридор. От страни запалете църковни свещи и кажете: „Ангел-хранител, яви се“. Но това вече е магически ритуал и преди да го извършите, помислете дали идва Ангела, който призовавате или друга небесна същност.  Затова много не се препоръчва да се използва този метод.

За да дойде Ангелът при вас насън, можете да кажете кратка молитва: „Ангел Божий, свети мой пазител, даден ми от Бог и небесата да ме пази! Моля те най-искрено: просвети ме и ме пази от всяко зло, наставлявай ме да правя добри дела и ме насочвай към пътя на спасението. Амин”.

След като се помолите, затворете очи и мислено го помолете да дойде при вас в съня ви.

Може да създадете преди медитация приятна обстановка – проветрете, запалете свещ, използвайте арома лампа, можете да пуснете лека релаксираща музика. Умът ви трябва да е освободен от гняв, тревога, лоши мисли. Представете си, че от вас струи златиста светлина. Докато медитирате, опитайте се да почувствате своя Ангел-pазител. Може да усетите лек ветрец - това е Ангелът, който маха с крила. И ако усетите леко докосване, това означава, че Ангелът ще се появи насън.

Помолете Ангела-пазител да ви обучи в днешния сън, да ви наставлява, помолете го да запазите в паметта си спомена за сънуваното и това, от което се нуждаете за по-нататъшни действия. С чувство на увереност и спокойствие, че всичко вече ще се оправи, преустановете медитацията си и легнете. Поставете бележник и химикал до леглото, тъй като сънят може да ви подскаже нещо. Отговор може да получите не веднага в съня, не се разстройвайте. Може да пристигне на другия ден или по-следващия, не директно, а чрез дочут разговор, прочетена реплика, нещо, което да привлече вниманието ви като пуснете телевизора. Може да използвате чрез произволно отваряне книга, Библията. Сами ще разберете посланието или отговора до вас.  


Етикети среща, сънища

Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още