Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Ритуал за успех в събота

Хороскоп

Ритуал за успех в събота

Ритуал за успех в събота - Tribune.bg
Снимка:

Всеки ден от седмицата се управлява от определена планета. Тези планети имат положителен и отрицателен ефект върху нас. За да отслабите отрицателното влияние за деня и да засилите положителното въздействие, трябва да отделите от времето си само 10 минути и да медитирате със солта.

Магическите свойства на солта са били познати по целия свят от древни времена, когато тя е била оскъден продукт и е струвала много пари. Целият списък с магическите свойства на солта е известен само на посветени, тези, които неразривно са свързвали живота си с магия и са се научили да прилагат знанията на практика. 

Основното магическо свойство на солта е да изчиства негативните енергии и способността ѝ да действа като талисман и да се противопоставя на всякакви тъмни сили. Магическите свойства на солта се използват активно в повечето обреди и ритуали.

Събота за мнозина е почивен ден, но той се контролира от строгия учител Сатурн, който е в състояние да съсипе цялото ви удоволствие. На този ден могат да се появят всякакви негативи, но днес можете да нормализирате енергийния баланс на организма си чрез следния ритуал.

 Вземете две памучни торбички, в едната сипете 1 супена лъжица морска сол, в другата - 2  супени лъжици сол и завържете плътно торбичките. Легнете възможно най-удобно, сложете при темето торбичката с 1 лъжица сол и другата торбичка точно зад големите пръсти (палците на краката). Отпуснете се, опитайте се да простите всички обиди, не мислете за неприятни и досадни неща. Трябва да изпитате пълен покой и смирение!

Солта, която е сложена при темето ще възстанови спокойствието и енергийния баланс; солта при пръстите на краката ще облекчи натрапчивите мисли, унинието и копнежа.

Солта има невероятната способност да поема информация. Важна роля играе правилното провеждане на ритуала при спазване на всички правила. Можете да медитирате сутрин и вечер (вечер полагаме програмата за следващия ден), времето за медитация е 5-10 минути. Солта се сипва с лъжица, не се пипа с ръце.

Изхвърлете солта след медитация – в канализацията или разпръснете навън на вятъра. Може да се закопае в земята.

Солта може да помогне и при други проблеми.

Този ритуал се изпълнява само в събота. Всеки ден от седмицата си има свой ритуал.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети